Care este cea mai mare provocare a ta în acest moment?

Cum ar fi să te eliberezi de limitări și să obții împlinire în toate ariile vieții?

 Orice problemă are la bază un tipar limitator aflat în subconștient, iar terapia ThetaHealing® merge direct la rădăcina problemei și rezolvă cauza sa.
Simplu, eficient, definitiv.


Într-o ședință de terapie se lucrează cu convingerile limitative și tiparele sabotoare subconștiente care sunt transformate apoi în credințe folositoare. 


Calendar programare

Sesiunile au loc telefonic.

În cadrul discuțiilor folosim testarea musculară pentru a găsi convingerile sabotoare și a le reprograma cu unele care funcționează mai bine în viața ta.

Prin schimbarea tiparelor neuronale, se schimbă automat deciziile luate, acțiunile și prin urmare rezultatele pe care le obții în viață.

Te invităm să lucrăm la provocările pe care le ai în acest moment în viata ta cu unul dintre practicienii noștri. 

Oare funcționează?

Cum ar fi să descoperi că reprogramarea instantanee și definitivă a subconștientului prin unde theta funcționează pentru tine și te poate ajuta să scapi de ani întregi de auto-sabotare sau limitări auto-impuse ca să îți trăiești viața așa cum vrei?

“Orice s-ar întampla, ești pe mâini bune.”

Ioana este un om absolut minunat, un terapeut intuitiv, abil și "pe problemă" (right on point). Lucrul cu ea este responsabil, asumat și totodată jucăuș.  Reușeste să schimbe ușor frecvența de lucru de la serios la haios, iar rezultatul este fabulos.
Prin personalitatea ei reușește să creeze un cadru de încredere și de siguranță, astfel că, stii că orice s-ar întampla, ești pe mâini bune. Transformările și rezultatele sunt rapide și eficiente. Recomand cu caldură și încredere serviciile, profesionalismul și eficiența Ioanei în ThetaHealing. 

ALINA RÂNBU
ANTREPRENOR

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce se întâmplă la o ședința de terapie?
O ședință de terapie este o discuție prietenească concentrată în jurul subiectului de interes pentru client. Scopul ei este găsirea programului sau programelor limitative rădăcină care generează situația nedorită și apoi schimbarea acestuia.

De câte ședințe am nevoie?
În funcție de natura subiectului pe care se lucrează, impactul emoțional, disponibilitatea de rezolvare și ritmul de lucru, durata poate fi de 1 sau mai multe întâlniri.

Oricine poate veni la terapie?
În acest moment ședințele sunt deschise doar persoanor care cunosc tehnica ThetaHealing, fie că au facut unul sau mai multe cursuri, fie ca au o persoană apropiată care i-a susținut să se familiarizeze cu conceptul.

Pentru cine este potrivit acest tip de terapie?
Tehnica este folosită de o paletă largă de persoane, de la mame, sportivi de performanță, tineri, antreprenori, medici sau psihologi și oferă cele mai bune rezultate în cazul persoanelor orientate spre dezvoltare, cu o credință puternică și un angajament solid pentru schimbare.

Care sunt ariile pe care le pot adresa la terapie?
Relații // Bani // Sănătate // Conflict // Carieră // Misiune și sens // Abuz // Manifestare // Atingerea obiectivelor // Vindecare relației cu părinții // Echilibrare sau eliberare emoțională // Dizarmonie în cuplu //  Suflet pereche // Slăbit // Performanță // Stres // Business.

Cum achit?
Taxa serviciului se poate achita online sau în ziua programării înainte de sesiune. 

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la ședința programată?
Există posibilitatea de a reprograma o sesiune privată cu cel puţin 24 de ore în avans. În cazul în care o sesiune este anulata sau reprogramată cu mai puțin de 24 de ore înainte de data stabilită, suma care nu este încă plătita pentru serviciile rezervate rămâne datorată și plătibilă.
Există posibilitatea de a rearanja maximum trei sesiuni în timpul unei perioade de 3 luni.

Vrei o schimbare?

Răsfață-te cu o sesiune miraculoasă de spa mental și vino să
transformăm tiparele subconștiente ca să lucreze în favoare ta.


E-book gratuit

Metoda de a scăpa ușor și repede de orice frică in sub 15 minute

Materialul este momentan indisponibil, iar datele completate în formular nu sunt salvate. 

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să luaţi legătura cu noi pe e-mail la ioana@mindspa.ro sau să ne sunați direct la +4 (0) 723 23 25 25 - Ioana Neamțu.