Sesiuni individuale cu Ioana sau Bogdan

Care este cea mai mare provocare a ta în acest moment? Cum ar fi să te eliberezi și să obții împlinire în toate ariile vieții?

 Orice situație are la bază un tipar limitator aflat în subconștient, iar terapia ThetaHealing® merge direct la rădăcina problemei și rezolvă cauza sa.
Simplu, eficient, definitiv.


Într-o ședință de terapie se lucrează cu convingerile limitative, emoțiile și tiparele sabotoare subconștiente care sunt transformate apoi în credințe folositoare. 

Durata unei întâlniri este de 50 de  minute. Programarea se face mai jos, în funcție de terapeutul ales.


Calendar programări - Ioana

Calendar programări - Bogdan

Cum funcționează?

Cum ar fi să descoperi că reprogramarea instantanee și definitivă a subconștientului prin unde theta funcționează pentru tine și te poate ajuta?

Principiul este simplu. Avem un cod-sursă după care funcționăm. Aceste este format din tot ceea ce am mostenit de la parinții noștri plus ceea ce am învățat (absorbit) din jurul nostru in timpul copilăriei, primii 7 ani de acasă. Pe lângă acestea, se adaugă programele de la nivel de suflet. Aceste programe "ne trăiesc" când suntem pe pilot automat, adică în 90% din timp. 

Modul în care decurge viața noastră, ce simțim, ce putem obține și ce nu, de câtă fericire, abundență și împlinire avem parte, este efectul tiparelor pe care le avem în subconștient. Pentru a îmbunătăți orice aspect al vieții, putem foarte simplu sa accesăm codul-sursă (=emoția sau programul-rădăcină) și să îl schimbăm în favoarea noastră.

Esti invitat să participi la o sesiune privată pentru a simti pe pielea ta efectele.

Pentru mai multe detalii despre cum functionează terapie thetahealing, te invităm cu drag la cursul de bază. 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vrei o schimbare?

Răsfață-te cu o sesiune miraculoasă de spa mental și vino să
transformăm tiparele subconștiente ca să lucreze în favoare ta.

Te invităm să lucrăm la provocările pe care le ai în acest moment în viata ta cu unul dintre practicienii noștri. 

Plătești online în siguranță.

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să luaţi legătura cu noi pe e-mail la ioana@mindspa.ro sau să ne sunați direct la +4 (0) 723 23 25 25 - Ioana Neamțu.