Descoperă reprogramarea instantanee și definitivă a subconștientului 


cu Ioana Neamțu & Bogdan Gherman
CUM AR FI SĂ AI UN INSTRUMENT PRIN CARE POŢI IDENTIFICA CE GÂNDURI, PROGRAME, FRICI SAU TIPARE AI STOCATE ÎN SUBCONŞTIENT LEGATE DE BANI, RELAŢII, CARIERĂ, SĂNĂTATE?

Cum ar fi ca apoi să le poţi schimba definitiv şi instantaneu pentru a obține împlinire totală?


Tehnica ThetaHealing® este pentru tine, cel care îţi doreşti mai mult de la tine şi de la viaţă. Ştii că este în puterea ta să îţi creezi realitatea şi să evoluezi continuu.
Vrei să îţi explorezi cea mai interesantă frontieră: puterea minţii subconştiente.

Într-un mod integru, curat, simplu.


Tehnica ThetaHealing® este o rugăciune/meditație concentrată în starea theta a creierului care ajută la atingerea armoniei în mintea, trupul și spiritul nostru pentru a crea o viață mai bună, prin esența pură a iubirii.
Este o tehnică versatilă, compatibilă cu orice altă cunoaştere sau tehnică.  Este folosită în toată lumea de antreprenori, medici, mame, sportivi de performanţă sau psihologi pentru reprogramarea instantanee a subconștientului.


 Beneficiile tehnicii ThetaHealing® 

 • Descoperi ce programe, gânduri, tipare, emoţii ai stocate în subconştient  ( cu testarea kinesiologică)
 • Înveţi să elimini programele, frici şi convingerile subconştiente, instantaneu şi definitiv
 • Afli de ce creezi anumite scenarii în viaţa ta şi cum să le opreşti
 • check
  Obţii vindecare emoţională sau a afecţiunilor fizice
 • check
  Te conectezi profund la esenţa infinită a iubirii, la tine însuţi şi la Divin
 • check
  Înveţi să rezolvi orice situaţie de la rădăcină, într-un timp scurt, fără efort
 • check
  Ai mai multă ușurință pentru a merge la nivelul următor cu ce îţi propui: abundență materială, sănătate, relații sau sens. 
 • check
  Te relaxezi și detensionezi amintindu-ți că ai puterea de a schimba orice dorești la viața ta

 Cursuri & terapie ThetaHealing®


 1
Curs Bază ThetaHealing®


Dată: 22-24 iulie 2022.
Locație: Cluj-Napoca + ONLINE

Scopul Cursului de Bază ThetaHealing® este să înveţe participanţii să atingă uşor starea theta şi să deprindă abilitatea de a lucra cu ea pentru a schimba programe limitative din subconştient instantaneu şi definitiv.

2
Curs Avansat ThetaHealing®


Dată7-9 octombrie 2022.
Locație: Cluj-Napoca + ONLINE

Cursul Avansat ThetaHealing® vine cu noi informaţii care să întregească multitudinea de faţete cu care acestă tehnică ne poate uşura viaţa.  Iar la fel ca până acum, exerciţiile interactive ne dezvăluie informaţii revelatoare despre noi înşine, capacităţile noastre şi minunatele oportunităţi pe care ni le rezervă viitorul. 

3

Curs Dig Deeper ThetaHealing®


Dată5-6 noiembrie 2022.
Locație: Cluj-Napoca + ONLINE

Cursul Dig Deeper ThetaHealing® este cursul în care te desavrâșești ca și vindecator, pentru tine sau pentru alții. Înveți să aplici cu ușurință și precizie cele 8 tipuri de săpare pentru a găsi orice convingere-rădăcină limitatoare din subconștient.

​4
Seri de Practică ThetaHealing®


Datăîn fiecare săptămână.
Locație: ONLINE si Cluj-Napoca, str. București nr. 74.

Întâlnirile de practică sunt deschise oricărei persoane care a absolvit cel puțin un curs de bază ThetaHealing® și au scopul de a facilita aprofundarea tehnicii într-un mediu prietenos, relaxant, alături de alte persoane care cunosc tehnica.
Ce facem: meditaţii de intrare în theta, de eliberare, săpări individuale, de grup, în perechi, manifestări, discuţii, întrebări & răspunsuri, calibrări, exerciţii interactive în funcţie de necesităţile fiecărui grup.
Ești invitat cu drag să te alături acestor sesiuni săptămânale de spa pentru mintea și sufletul tău.

 5
Curs Manifestare și Abundență ThetaHealing®


Dată​16-18 decembrie 2022.
Locație:  ONLINE + sala de clasă în Cluj-Napoca.

Cum ar fi să poti manifesta în viata ta tot ceea ce iti doresti și chiar mai mult? Cum ar fi să te poți bucura de ceea ce ai, să fi din ce în ce mai recunoscător și împlinit? Descoperă cum elimini blocajele care stau în cale dorințelor tale și află cum să manifești fără efort prosperitate în toate ariile vietii tale!
Acest curs este o revelație în materie de bogăție și te ajută să îți extinzi percepția despre ce e posibil pentru tine mai departe decât te-ai gândit vreodată!

6

Terapie  ThetaHealing®


Cum ar fi să te eliberezi de limitări și să obții împlinire în toate ariile vieții?

Orice problemă are la bază un tipar limitator aflat în subconștient, iar terapia ThetaHealing® merge direct la rădăcina problemei și rezolvă cauza sa.
Simplu, eficient, definitiv.
Cum ar fi să te răsfeți cu o sesiune miraculoasă de spa mental și să transformăm tiparele subconștiente ca să lucreze în favoare ta?

Unde? Telefonic sau în Cluj-Napoca.

​7
Seri de bunăstare


Datăîn fiecare duminică seară.
Locație: ONLINE  și în Cluj-Napoca, str. București nr. 74.

Serile de bunăstare sunt gândite ca un ajutor deschis oricui (indiferent dacă a mai practicat sau nu vreo formă de meditație/terapie) prin care să se reconecteze la Sinele său pofund, eliberând orice stres, tipar limitativ sau încarcătura emoțională care inevitabil se adună înauntrul nostru datorită vieții de zi cu zi. Este totodată un prilej de a constientiza lucruri noi care favorizează evolutia personală și spirituală.
Ești invitat cu drag să te alături acestor sesiuni săptămânale de spa pentru mintea și sufletul tău.

DESPRE NOI

Suntem Ioana Neamţu şi Bogdan Gherman, fondatorii MINDSPA, instructori autorizaţi ThetaHealing®, antreprenori şi terapeuţi.

Lucram cu această tehnică din 2012 şi 2014 încoace, zi de zi, iar până în acest moment am aplicat-o în toate aspectele vieţii sub diferite forme: în relaţia cu banii, pentru vindecări emoţionale şi fizice, în relaţia de cuplu sau cu ceilalţi oameni, pentru înlăturarea de frici şi tipare limitative, pentru manifestări, pentru dezvoltarea firmei şi multe altele.

Ne face mare plăcere să împărtăşim cum îţi poţi uşura viaţa folosind tehnica thetahealing. Descoperă cursurile care ți se potrivesc la secțiunea Cursuri.

Ioana Neamtu & Bogdan Gherman
Terapeuţi şi instructori Theta
Healing

Ce este tehnica ThetaHealing®?


Tehnica ThetaHealing® sau vindecarea prin unde theta este o tehnică ce a fost creată prin inspiraţie divină de către Vianna Stibal în 1995, în timpul propriei sale călătorii înapoi la sănătate după ce şi-a vindecat instantaneu tumoarea la picior ca urmare a atingerii stării theta în timp ce se ruga. [...]


Ultimele articole 

Articole, podcast-uri, meditații & resurse utile gratuite

Vindecarea cariilor pe cale naturală?
După ce ani de zile am mers la stomatolog la fratele iubitului meu de atunci, când relaţia s-a încheiat am[...]
Energia personală și banii
Erau odată doi copaci. Unul dădea roade tot mai mari şi mai dese cu fiecare am ce trece, în schimb[...]
Psiholog, coach sau terapeut?
Dacă te-ai întrebat vreodată care e diferența dintre psihiatru, psiholog, psihoterapeut, coach, consultant și terapeut thetahealing, sau care ți se[...]

"Această tehnică mi-a schimbat viaţa"

"În vara anului 2015, mai exact în luna iunie, printr-o coincidenţă sau programare a universului am avut contact pentru prima dată cu tehnica Theta Healing. Pot afirma după câteva şedinţe cu Ioana şi ulterior cu Bogdan că acesta tehnica mi-a schimbat viaţa. Am urmat ulterior două cursuri, iar realitatea este că acum se întâmplă totul şi fără să cer, pur şi simplu! Ca fiecare etapă care se întâmplă în viaţa noastră, prin această tehnică am primit perspective noi şi sprijin pentru ceea ce eu puteam şi îmi doream să devin. Mulţumesc Ioana şi Bogdan"

PETRINA IRIMIE, fotograf

"ThetaHealing funcționează!"

Reacția mea, la o zi după terminarea cursului de ThetaHealing? ”ThetaHealing Funcționează!”. Ce pot spune despre weekendul petrecut la curs este că a fost un weekend de liniște pentru sufletul meu. Nu știu exact cum, dar m-am detașat de orice sentimente și emoții negative și am primit cu seninătate bucuria. Cu toate acestea, provocarea pentru mine era să pot păstra această energie și această stare a spiritului și în afara sălii de curs. Tocmai de aceea cea mai profundă reacție a mea a venit în zilele ce au urmat, când am început să practic tot mai mult, pentru mine și pentru cei apropiați tehnica ThetaHealing și mi-am dat seama că FUNCȚIONEAZĂ.

Pentru prima dată, întâlnesc o tehnică spirituală ”pentru toți”. Pentru cei mai apropiați de divinitate dar și pentru cei care sunt încă în căutare, pentru cei mai idealiști dar și pentru raționali, pentru medici dar și pentru antreprenori, pictori și scriitori.

Corina VELE, MASTERAND PSIHOLOGIE