Meditație de vindecare a inimii, iertare și centrare în iubire

Data: în curând
Ora: 19:00 (ora României)
Locație: online pe Zoom
Duarata: aprox. 2 ore

Agenda întâlnirii    

Ce vom face?
✓ scurtă meditație de relaxare și setare a intenției
✓ discuție despre tema meditației + testare kinesiologică  (instrument cu care putem identifica ce tipare, frici sau tipare avem stocate)
✓ testăm  10 programe limitative despre iubire
✓ meditație profundă de eliberare de suferințe vechi, centare în inimă, armonizare inimii cu mintea, vindecarea inimii rănite, iertare, deschiderea inimii spre o iubire mai profundă sau o iubire nouă
✓ Q & A și încheiere

Pentru cine?
Serile de meditație sunt deschise atat începătorilor, cât și celor care au experimentat sau practică diverse forme de meditație/terapie. Fiecare participant va integra în ritmul său energia vindecatoare creată în meditație, fiind susținut de energia de grup.

Cine conduce meditația?


Această meditație este facilitată cu blândețe și iubire de Ioana Neamțu, terapeut și instructor ThetaHealing®.

La ce rezultate să mă aștept?
Procesul este unic si are loc în ritmul propriu al fiecarui participant în parte, astfel că rezultatele sunt și ele diferite si unice.

Oricine poate participa?
​În acest moment serile de meditație sunt deschise pentru oricine, indiferent dacă a mai meditat sau nu.

Pot veni cu un prieten?
Ocazional, se acceptă participarea cu un prieten sau membru al familiei care nu a facut încă cursurile de theta, dar are un minim de informatii și este deschis conceptelor de meditatie, dezvoltare personală, terapie. Vom anunța din timp care sunt acele întâlniri.

Cât durează?
Întâlnirile încep la ora 19:00 și durează aproximativ două ore în funcție de energia fiecărui grup și tematica abordată.

Seri de meditație 

Serile de meditație sunt gândite ca un ajutor deschis oricui (indiferent dacă a mai practicat sau nu vreo formă de meditație/terapie) prin care să te reconectezi la Sinele tău pofund, eliberând orice stres, tipar limitativ sau încarcătura emoțională care inevitabil se adună înauntrul nostru datorită vieții de zi cu zi.

Fiecare meditație este tematică.

Ești invitat să te alături! 

Contact

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să luaţi legătura cu noi pe e-mail la office@mindspa.ro sau să ne sunați direct la +4 (0) 723 23 25 25.