Seri de practică ThetaHealing®

Cum ar fi să existe un grup unde poți exersa în siguranță lucrul cu theta alături de alți colegi și instructori?  

 În fiecare miercuri după-masă ne întalnim în Cluj-Napoca (sau online) și ne desăvârșim abilitățile de lucru cu tehnica thetahealing.

Ești invitat să te alături! Ce facem?
Meditaţii de intrare în theta, de eliberare, recapitulare, săpări individuale, de grup, în perechi, manifestări, discuţii, întrebări & răspunsuri, calibrări, vizionare materiale, exerciţii interactive în funcţie de preferinţele grupului. 

Următoarele întâlniri   

27 mai, ora 19:  Săparea pe frică

Ce vom face?
✓ meditație de intrare în starea theta
✓ testăm programe despre diferite frici-rădăcină și le scoatem
✓ recapitulăm cum lucrăm pe frică
✓ săpări în perechi pe frică
✓ Q & A
✓ meditație de final


Dacă îți dorești să abordăm un subiect anume la serile de practică următoare, te rugăm sa ne transmiți la office@mindspa.ro și vom ține cont de el.

Unde, când, cost?

Unde?
ONLINE pe Zoom sau în Cluj-Napoca, str. Bucureşti nr. 74, etaj 1 (Intensa Training & Events), zona Mărăşti. Locuri de parcare gratuite în limita disponibilității.

Când?
În fiecare miercuri de la ora 19:00 la aproximativ 21:00. Confirmarea întâlnirilor va avea loc pe e-mail sau prin sms, în fiecare miercuri până la prânz.

Cu cine?
Ioana Neamţu şi Gherman Bogdan, instructori şi terapeuţi ThetaHealing® la MINDSPA vor facilita aceste întâlniri. Ocazional, este posibil să avem invitați speciali alți colegi thetahealeri.

Cost?


De ce să particip?
Uneori amânăm exact ce e important pentru noi. Însă alături de un grup cu interese comune e mai ușor să ne ținem de treabă, să lucrăm la acele aspecte care ne deranjează, sa facem curățenie în mintea și sufletul nostru săptămanal, exact asa cum facem și în casă. Este un mod plăcut în care să ne asumăm din ce în ce mai mult respnsabilitatea pentru evoluția noastră și să ne apropiem de potențialul maxim. 
E un moment dedicat relaxării, încărcării pentru saptămâna ce urmează și reconectării cu sufletul nostru.

Rezervare loc 


Înscrierea se face pentru fiecare întâlnire, iar participarea este posibilă doar în baza înscrierii prealabile. Locul va fi confirmat până miercuri la prânz.
Practică & evoluție. 

“Mi-am dat seama că FUNCȚIONEAZĂ.”

Nu știu exact cum, dar m-am detașat de orice sentimente și emoții negative și am primit cu seninătate bucuria. Cu toate acestea, provocarea pentru mine era să pot păstra această energie și această stare a spiritului și în afara sălii de curs. Tocmai de aceea cea mai profundă reacție a mea a venit în zilele ce au urmat, când am început să practic tot mai mult, pentru mine și pentru cei apropiați ThetaHealing și mi-am dat seama că FUNCȚIONEAZĂ.

CORINA VELE
masterand psihologie

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce se întâmplă la întalnire?
La întâlnire vom face, în funcție de dinamica fiecărui grup, meditaţii de intrare în theta, eliberări, săpări individuale, de grup, în perechi, manifestări, discuţii, întrebări & răspunsuri, exerciţii interactive. Cadrul este asigurat de Ioana Neamțu si Gherman Bogdan.

Topicile se repetă?
Fiecare întâlnire este unică, dictată de nevoile persoanelor prezente, deși unele tematici cum ar fi banii, relațiile, etc. pot fi recurente.

Oricine poate veni?
În acest moment ședințele sunt deschise doar persoanor care cunosc tehnica ThetaHealing, care au facut unul sau mai multe cursuri, indiferent de instructor. Condiția de participare este: minim curs de bază. 

Pot veni cu un prieten?
Ocazional, se acceptă participarea cu un prieten sau membru al familiei care nu a facut încă cursurile de theta, dar are un minim de informatii și este deschis conceptelor de meditatie, dezvoltare personală, terapie. Vom anunța din timp care sunt acele întâlniri.

Cât durează?
Întâlnirile încep la ora 19:00 și durează aproximativ două ore în funcție de energia fiecărui grup și tematica abordată.

Cum achit?
Taxa evenimentului se poate achita online sau în ziua întălnirii. Există posibilitatea de a achita săpămânal întâlnirea, sau sub forma de pachet lunar, pe persoana fizică sau juridică cu titlul "taxă eveniment".

Vrei o schimbare?

Te invităm sa participi la grup pentru a avea oportunitatea de a lucra cu acele aspecte din viața ta care au nevoie de atenție și transformare.

Sau, dacă simți că ai nevoie de ajutor suplimentar, poți opta pentru rezervarea unei sedințe de terapie 1 la 1.

Contact

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să luaţi legătura cu noi pe e-mail la office@mindspa.ro sau să ne sunați direct la +4 (0) 745 522 136 - Bogdan Gherman.