Curs Manifestare și Abundență ThetaHealing®


ONLINE + fizic în Cluj-Napoca
CUM AR FI SĂ POŢI MANIFESTA ÎN VIAŢA TA TOT CEEA CE ÎŢI DOREŞTI ŞI CHIAR MAI MULT? DESCOPERĂ CUM ELIMINI BLOCAJELE CARE STAU ÎN CALE DORINŢELOR TALE ŞI AFLĂ CUM SĂ MANIFEŞTI PROSPERITATE ÎN TOATE ARIILE VIEŢII.

Conditii de participare: Curs de Bază, Curs Avansat și Curs Dig Deeper ThetaHealing®.

Cursul Manifestare şi Abundentă ThetaHealing® este cursul mult aşteptat pe care îl iubim pentru tot ceea ne-a ajutat să obţinem ca şi abundentă materială şi nu numai. Este un curs super care îţi va consolida încrederea că poţi să obţii TOT ceea ce îţi doreşti în viaţa :)

Beneficiile cursului manifestare & abundenta

Un curs altfel pentru cresterea prosperiății 

Obții mai mulți bani

În urma cursului eliminăm top 100 de programe limitative despre abundenta materială pe care le purtăm în ADN-ul nostru fără să ştim şi ne pregătim să primim şi să acceptăm în viaţa noastră abundenţă în toate formele sale. Schimbăm instantaneu şi definitiv tipare comportamentale limitative în relaţia cu banii.

Dreamchart - viata ta ideala

În urma cursului eliminăm top 100 de programe limitative despre abundenta materială pe care le purtăm în ADN-ul nostru fără să ştim şi ne pregătim să primim şi să acceptăm în viaţa noastră abundenţă în toate formele sale. Schimbăm instantaneu şi definitiv tipare comportamentale limitative în relaţia cu banii. 1
Despre curs


Cursul Manifestare şi Abundentă ThetaHealing® este un curs care ne ajută să renunţăm la mindset-ul de sărăcie, în toate formele sale, şi să ne consolidăm un mindset de prosperitate & abundenţă în diferitele ariile ale vieţii.

Învăţăm care sunt cele mai mari blocaje în calea manifestării prosperităţii şi care sunt obiceiurile pozitive cu care să le înlocuim. Aflăm cum să trăim fără să fim invidioşi pe ceea ce au alţii şi recunoscători pentru ceea ce avem noi, total prezenţi în viaţa noastră. Aflăm cum să trecem de la lipsa direcţiei, la a seta intenţii clare cu privire la viaţa noastră, într-un mod CORECT. Învăţăm despre responsabilitate, integritatea şi generozitate, graniţe personale sănătoase şi cum creăm şi păstrăm o reputaţie bună.
Ne creăm o listă a manifestărilor dorite şi lucram la îndeplinirea ei.
Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii, sustine ca a manifesta este cea mai usoara parte a tehnici, iar noi, dupa muulte experiente si manifestari extraordinare, suntem total de acord. 

2
Topici şi exerciţii


  • Blocaje în manifestare
  • Bune practici pentru manifestare ușoară
  • Exercițiu de iertare
  • Exercițiu timpi divini
  • Exercițiu manifestare
  • Exercițiu săpare
  • Crearea unui spațiu personal susținator prin insuflarea casei & obiectelor cu energiile dorite
  • Lista de manifestare
  • Amintirea viitorului

DESPRE NOI

Suntem Ioana Neamţu şi Bogdan Gherman, fondatorii MINDSPA, instructori autorizaţi ThetaHealing®, antreprenori şi terapeuţi.

Lucram cu această tehnică din 2014 şi 2012 încoace, zi de zi, iar până în acest moment am aplicat-o în toate aspectele vieţii sub diferite forme: în relaţia cu banii, pentru vindecări emoţionale şi fizice, în relaţia de cuplu sau cu ceilalţi oameni, pentru înlăturarea de frici şi tipare limitative, pentru manifestări, pentru dezvoltarea firmei şi multe altele.

Ne face mare plăcere să îţi împărtăşim  cum îţi poţi uşura viaţă folosind tehnica thetahealing.


Te invităm să descoperi întreaga poveste la secțiunea <Despre noi>.

Ioana Neamtu & Bogdan Gherman
Terapeuţi şi instructori Theta
Healing

Program. Locaţie. Preţ.

Am stabilit acest curs în mod intentionat la început de an pentru că este perioada în care ne facem planuri pentru noul an. Iar cu instrumentele primite la curs, lista ta de dorințe pe 2020 are șanse de 80%-90% să se împlinească! :)

Program


Cursul are loc în curând.
Vineri: 18-21
Sâmbătă: 10-17
Duminică: 10-17

Locaţia


ONLINE + sală de clasă
Platforma Zoom (locuri limitate) sau în Cluj-Napoca, str. București nr. 74, etaj 1.

Preţ


Taxa de curs este redusă de la 400$ la 990 ron.
Dacă preferi să achiți prin transfer bancar/cash foloseste codul CASH la check-out.

În preţ sunt incluse:

1. Manual în limba romană (disponibil şi în limba engleza/maghiară)
2. Diploma eliberată de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge®
3. Băuturi & gustări
4. (BONUS) Voie bună şi prieteni pe viaţă :)

Să ne amintim că putem şi MERITĂM să avem parte în viaţa noastră de tot ce este mai bun!

Refacerea cursului

Participanţii care au urmat cursul cu noi şi doresc să îl repete ca şi asistent teacher o pot face gratuit. Acest lucru înseamnă că îţi vei oferi ajutorul şi sprijinul către cei care fac cursul pentru prima oară sau pentru activităţi de organizare necesare. Înscrierea se face normal, specificând codul  ASISTENT.

Participanii care au făcut cursul cu alt insturctor și doresc să îl refacă alături de noi sau cei care doresc să se recertifice vor beneficia de o reducere de 50% din preţul cursului.

"O experienţă pozitivă"

„Țin minte acum 2 ani, i-am văzut prima oară pe Ioana și Bogdan făcând Theta Healing. Fiind o fire curioasă, i-am întrebat mai multe despre ce făceau, și cu cât am aflat mai mult cu atât am devenit mai interesată. Am decis să particip la o ședință de theta cu Bogdan, care mi-a fost o experiență pozitivă. Apoi săptămânal am participat la o serie de ședințe conduse de Ioana şi Bogdan, care mi-au schimbat viața. Cea mai importantă realizare pentru mine a fost faptul că de atunci nu există lucru pe care nu-l pot realiza.„

EDINA HERNYAK, Inginer

Inscriere

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Te invităm să elimini orice blocaje care te împiedica să trăieşti viaţa pe care ţi-o doreşti & să îţi transformi toate visele în realitate!


Contact

Ela Radu

(pentru informații logistice - factură, locație, plăți)
contact@intensa.ro
0755 687 646

Bogdan Gherman

(pentru detalii legate de curs și terapie )
bogdan@intensa.ro
0745 522 136