Curs Avansat ThetaHealing®


în curând, Cluj-Napoca
REPROGRAMAREA INSTANTANEE A SUBCONŞTIENTULUI PRIN UNDE THETA, ACCESAREA ȘI TRANSFORMAREA NIVELELOR PROFUNDE ALE SINELUI

Conditii de participare: Curs de baza ThetaHealing®.

Cursul Avansat ThetaHealing® este un curs cu multe daruri şi multe eliberări, conştientizări şi transformări pozitive pe nivelele profunde ale fiinţei noastre. Începem să ne amintim părţi din noi de mult uitate, ne extindem conştiinţa şi ne accesăm puterea personală la un nivel cu totul nou.

Beneficiile cursului

Câteva dintre beneficiile de care te bucuri în urma participării la cursul avansat thetahealing

Reconectarea cu sinele tău profund

Suntem ghidaţi la fiecare pas de ceva mai inteligent, mai înţelept şi mai profund decât personalitatea noastră, "eu". Acesta este numit în multe feluri în diferite culturi/practici, în thetahealing se numește Sinele Superior. Iar în acest curs avem ocazia să intrăm în legatură cu el pentru ghidare şi răspunsuri. Totul într-un cadru de siguranţă şi comfort.

Eliberarea de emotii vechi reprimate

Emoţiile vechi precum tristeţe, supărare, frustrare, neputinţă, sau deznădejde se acumulează în copul nostru, în jurul nostru, şi astfel blochează energia bucuriei, a reușitei. Printr-o serie de exerciţii specifice, eliberăm toate aceste energii negative stocate şi aducem un nou suflu de bucurie, lejeritatea de a trăi, pace şi seninătate în vieţile noastre. E MAGIC! 1
Despre curs


Cursul Avansat ThetaHealing® vine cu noi informaţii care să întregească multitudinea de faţete cu care acestă tehnică ne poate uşura viaţa. Recapitulăm şi repetăm elementele esenţiale învăţate la cursul de bază cum ar fi intrarea în starea theta, cele 4 niveluri ale convingerilor, săpări, manifestări.

Un mare plus al acestui curs îl reprezintă instalările de programe şi sentimente pozitive, unde avem o listă cu câteva sute de programe selectate care sunt fundamentale pentru o viaţă împlinită.

Iar la fel ca până acum, exerciţiile interactive ne dezvăluie informaţii revelatoare despre noi înşine, capacităţile noastre şi minunatele oportunităţi pe care ni le rezervă viitorul. Învăţăm să manifestăm şi să schimbăm un viitor probabil pe care nu ni-l dorim.

2
Topici şi exerciţii


 • Recapitularea elementelor esențiale din cursul de bază
 • Timpii divini - aflîm obiectivele sufletului nostru în această lume
 • check
  Aprodundarea planului 2, al plantelor - exercițiu cu planta
 • Exercițiu de comunicare cu Sinele Superior
 • check
  Amintirea viitorului
 • check
  Cantecul inimii - modalitate de eliberare emoțională profundă 
 • check
  Puterea subconștientului în manifestare
 • check
  Tipuri de săpări cu ceilalți și noi insine

DESPRE NOI

Suntem Ioana Neamţu şi Bogdan Gherman, fondatorii MINDSPA, instructori autorizaţi ThetaHealing®, antreprenori şi terapeuţi.

Lucram cu această tehnică din 2014 şi 2012 încoace, zi de zi, iar până în acest moment am aplicat-o în toate aspectele vieţii sub diferite forme: în relaţia cu banii, pentru vindecări emoţionale şi fizice, în relaţia de cuplu sau cu ceilalţi oameni, pentru înlăturarea de frici şi tipare limitative, pentru manifestări, pentru dezvoltarea firmei şi multe altele.

Ne face mare plăcere să îţi împărtăşim şi ţie cum îţi poţi uşura viaţă folosind tehnica thetahealing.

Te invităm să citești mai multe despre cine suntem și cum am ajuns la predăm theta in sectiunea <Despre noi>.

Ioana Neamtu & Bogdan Gherman
Terapeuţi şi instructori Theta
Healing

Program. Locaţie. Preţ.

Un mediu placut, alături de oameni integri, pasionați de dezvoltare și evoluție.

Program


Cursul are loc în perioada - în curând.
Vineri: 18-21
Sâmbătă: 10-18
Duminică: 10-16

Locaţia


Cluj-Napoca

Str. Bucureşti nr. 74, etaj 1,  Intensa Training & Events.

Preţ


PREMIUM: Taxa Curs Avansat + Curs Dig Deeper: 1.160 lei.

BASIC: Taxa de curs 710 lei.

În preţ sunt incluse:

1. Manual în limba romană (disponibil şi în limba engleza/maghiară)
2. Diploma eliberată de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge®
3. Băuturi & gustări
4. (BONUS) Voie bună şi prieteni pe viaţă :)

Merităm să ne acordăm timpul ncesar pentru introspecţie şi evoluţie.

Refacerea cursului

Participanţii care au urmat cursul cu noi şi doresc să refacă cursul ca şi asistent teacher o pot face gratuit. Acest lucru înseamnă că îţi vei oferi ajutorul şi sprijinul către cei care fac cursul pentru prima oară sau pentru activităţi de organizare. Înscrierea se face normal, specificând - asistent.

Participanţii care au făcut cursul cu alt instructor şi doresc să refacă cursul avansat alături de noi vor beneficia de o reducere de 50% din preţul cursului (deci 355 lei).

"Totul se învaţă uşor alături de ei"

„Alături de Ioana şi Bogdan am învăţat că pot face orice îmi doresc, să am încredere în mine, să fiu fericită, să manifest (foarte multe dorinţe s-au îndeplinit, deja), să fiu recunoscătoare! Şi sunt recunoscătoare şi mândră că mi-au devenit şi prieteni, că sunt alături de mine, şi plăcut impresionată ca viaţa mea s-a schimbat în bine, mult în bine de când lucrez cu ei. Am tot ce îmi doresc! Totul se învaţă uşor alături de ei. Mulţumesc!" 

ANDREEA BOCA, biolog

Inscriere

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Te invităm într-o călătorie plină de bucurie şi instrumente care să-ţi facă viaţa mai uşoară!


Contact

Ela Radu

(pentru informatii logistice - factura, locatie, plati)
contact@intensa.ro
0755 687 646

Bogdan Gherman

(pentru detalii legate de curs și terapie)
bogdan@intensa.ro
0745 522 136

"ThetaHealing funcționează!"

Reacția mea, la o zi după terminarea cursului de ThetaHealing? ”ThetaHealing Funcționează!”. Ce pot spune despre weekendul petrecut la curs este că a fost un weekend de liniște pentru sufletul meu. Nu știu exact cum, dar m-am detașat de orice sentimente și emoții negative și am primit cu seninătate bucuria. Cu toate acestea, provocarea pentru mine era să pot păstra această energie și această stare a spiritului și în afara sălii de curs. Tocmai de aceea cea mai profundă reacție a mea a venit în zilele ce au urmat, când am început să practic tot mai mult, pentru mine și pentru cei apropiați ThetaHealing și mi-am dat seama că FUNCȚIONEAZĂ.

Pentru prima dată, întâlnesc o tehnică spirituală ”pentru toți”. Pentru cei mai apropiați de divinitate dar și pentru cei care sunt încă în căutare, pentru cei mai idealiști dar și pentru raționali, pentru medici dar și pentru antreprenori, pictori și scriitori.

Corina VELE, MASTERAND PSIHOLOGIE

"Această tehnică mi-a schimbat viaţa"

"În vara anului 2015, mai exact în luna iunie, printr-o coincidenţă sau programare a universului am avut contact pentru prima dată cu Theta Healing. Pot afirma după câteva şedinţe cu Ioana şi ulterior cu Bogdan că acesta tehnica mi-a schimbat viaţa. Am urmat ulterior două cursuri, iar realitatea este că acum se întâmplă totul şi fără să cer, pur şi simplu! Ca fiecare etapă care se întâmplă în viaţa noastră, prin această tehnică am primit perspective noi şi sprijin pentru ceea ce eu puteam şi îmi doream să devin. Mulţumesc Ioana şi Bogdan"

PETRINA IRIMIE, fotograf