Politica de utilizare acceptabilă

Aceasta este politica de utilizare acceptabilă, care împreună cu termenii de utilizare a site-ului, stabilesc termenii sub care MINDSPA vă permite să utilizați acest site şi serviciile sale, indiferent dacă sunteți vizitator sau un utilizator înregistrat. Pentru siguranţa dvs., vă rugăm să citiți cu atenție termenii acestei politici, deoarece folosirea site-ul indica faptul că sunteți de acord să respectați și să vă asumați obligațiile de mai jos.

Indiferent dacă sunteți vizitator sau utilizator înregistrat, trebuie să utilizați site-ul nostru numai în scopuri legale evitând cu stricteţe orice activitate frauduloasă şi orice activitate care încalcă orice lege sau reglementare aplicabilă, națională sau internațională.

CONDUITA ACCEPTABILĂ

Prin utilizarea acestui site și/sau a serviciilor oferite, sunteți de acord din punct de vedere legal și moral cu următoarele:
-Folosiţi un limbaj adecvat, calm şi politicos, pe întreaga perioadă de folosire a serviciilor oferite de acest site (articole, conţinut scris, sesiuni individuale, cursuri şi evenimente etc.);
-Aveţi vârsta de 18 ani sau mai mult. Orice persoană sub 18 ani trebuie să aibă un adult prezent în orice moment sau acordul scris al unui adult;
-Sunteţi singurul responsabil pentru propria viață, deciziile şi acţiunile pe care le luaţi;
-Toate serviciile sunt oferite în scop de îndrumare și asistență, iar acestea vor fi considerate ca atare;
-Acest site conţine gânduri și opinii exprimate de clienții și fondatorii MINDSPA și Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii Theta Healing®.

MINDSPA nu poate să fie tras la răspundere pentru folosirea necorespunzătoare a serviciilor oferite aici și își rezervă dreptul de a refuza sau de a pune capăt serviciilor în orice moment în cazul în care una sau mai multe dintre condiţiile de mai sus sunt încălcate.

CONTRIBUȚIA ȘI INTERACȚIUNEA

Site-ul nostru poate oferi utilizatorilor facilități pentru a încărca sau a contribui la conținut sau alte materiale sau pentru a interacționa cu alți utilizatori. Atunci când utilizați aceste facilități, este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că orice contribuție sau interacțiune este în măsura în care știți, corectă, cinstită și nu încalcă nici o lege sau reglementare aplicabilă.

În plus, orice contribuție sau interacțiune nu trebuie să includă nici un material, comentariu sau orice fel de implicare ce se include în categoriile de mai jos (fără a se limita la acestea):
-este defăimător, obscen, ofensator sau plin de ură;
-amenință, hartuieşte, alarmează sau deranjează orice altă persoană sau este posibil să o facă;
-invadează intimitatea altcuiva sau provoacă neplăceri sau anxietate oricărei persoane;
-promovează violența, activitatea ilegală sau orice formă de discriminare;
-este, sau se referă la material care este, explicit din punct de vedere sexual;
-încalcă dreptul de autor, dreptul la baze de date sau marca comercială a oricărei alte persoane;
-susține, promovează sau asistă orice activitate ilegală;
-este de natură să înșele orice persoană sau este săvârșită cu încălcarea unei obligații legale datorată unei terțe părți (cum ar fi o obligație de încredere);

ÎNCĂLCĂRI ALE ACESTEI POLITICI

Orice încălcare a acestei politici de utilizare acceptabile va fi tratată în același mod ca o încălcare a termenilor noștri de utilizare a Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului și ne rezervăm dreptul de a lua orice altă acțiune pe care o considerăm adecvată în mod rezonabil, inclusiv restricționarea utilizării site-ului nostru și/sau a lua o acțiune în justiție. Nu suntem răspunzători pentru nici o pierdere sau daună cauzată de încălcarea acestei politici acceptabile de utilizare.

AMENDAMENTE

Verificați în mod regulat această pagină, deoarece este posibil să revizuim această politică în orice moment. De asemenea, putem modifica sau actualiza oricând politica noastră de utilizare acceptabilă prin anunțuri publicate oriunde pe site-ul nostru.

UPDATE: noiembrie 2019