Calendarul cursurilor 


ÎNSCRIERI & DETALII 
pentru următoarele cursuri progrmate, online și în sală de clasă

 1
Curs Bază ThetaHealing®


Dată: 20-22 octombrie 2023.
Locație: ONLINE + sala de clasă în Cluj-Napoca.

Scopul cursului de Bază ThetaHealing® este să înveţe participanţii să atingă uşor starea theta şi să deprindă abilitatea de a lucra cu ea pentru a schimba programe limitative din subconştient instantaneu şi definitiv.

2
Curs Avansat ThetaHealing®


Datăîn curând
Locație: ONLINE + sala de clasă în Cluj-Napoca.

Cursul Avansat ThetaHealing® vine cu noi informaţii care să întregească multitudinea de faţete cu care acestă tehnică ne poate uşura viaţa.   Iar la fel ca până acum, exerciţiile interactive ne dezvăluie informaţii revelatoare despre noi înşine, capacităţile noastre şi minunatele oportunităţi pe care ni le rezervă viitorul. 

3

Curs Dig Deeper ThetaHealing®


Datăîn curând
Locație:  ONLINE + sala de clasă în Cluj-Napoca.

Cursul Dig Deeper ThetaHealing® este cursul în care te desavrâșești ca și vindecator, pentru tine sau pentru alții. Înveți să aplici cu ușurință și precizie cele 8 tipuri de săpare pentru a găsi orice convingere-rădăcină limitatoare.

 4
Curs Manifestare și Abundență ThetaHealing®


Dată: în curând
Locație: 
ONLINE + sala de clasă în Cluj-Napoca.


Cum ar fi să poti manifesta in viata ta tot ceea ce iti doresti si chiar mai mult? Descopera cum elimini blocajele care stau in cale dorintelor tale si afla cum sa manifesti prosperitate in toate ariile vietii tale!

5
Grup de Practică săptămânal ThetaHealing®


Datăîn fiecare săptămână.
Locație:
ONLINE si Cluj-Napoca, str. București nr. 74.

Întâlnirile de practică sunt deschise oricărei persoane care a absolvit cel puțin un cus de bază ThetaHealing® și au scopul de a facilita aprofundarea tehnicii într-un mediu prietenos, relaxant, alături de alte persoane care cunosc tehnica.
Ce facem: meditaţii de intrare în theta, de eliberare, săpări individuale, de grup, în perechi, manifestări, discuţii, întrebări & răspunsuri, exerciţii interactive în funcţie de necesităţile fiecărui grup. Ești invitat cu drag să te alături.

6

Terapie  ThetaHealing®Cum ar fi să te eliberezi de limitări și să obții împlinire în toate ariile vieții?

Orice problemă are la bază un tipar limitator aflat în subconștient, iar terapia ThetaHealing® merge direct la rădăcina problemei și rezolvă cauza sa.
Simplu, eficient, definitiv.
Pentru cei care simt că această tehnică are ceva să le ofere, chiar dacă nu ştiu raţional exact ce.

Ce este tehnica ThetaHealing?

ThetaHealing® sau vindecarea prin unde theta este o tehnică ce a fost creată prin inspiraţie divină de către Vianna Stibal în 1995, în timpul propriei sale călătorii înapoi la sănătate după ce şi-a vindecat instantaneu tumoarea la picior ca urmare a atingerii stării theta în timp ce se ruga.

Cartea sa originală detaliază călătoria ei personală de vindecare și legătura ei cu Creatorul folosind tehnica de meditație thetahealing. De atunci şi până în prezent, sute de mii pe persoane din toată lumea au practicat cu succes această tehnică de dezvoltare personala şi spirituală.

Singurele condiţii sunt credinţa într-o putere mai mare care ne-a dat creat (Dumnezeu, Creatorul, Divinitatea, Inteligența Universală…) si o dorinţa interioară de transformare.