Curs de bază ThetaHealing®


 Cluj-Napoca + ONLINE 
REPROGRAMAREA INSTANTANEE ȘI DEFINITIVĂ A SUBCONŞTIENTULUI 

Cursul de baza ThetaHealing® este pentru tine, cel care îţi doreşti mai mult de la tine şi de la viaţă. Ştii că este în puterea ta să îţi creezi realitatea şi să evoluezi continuu.
Vrei să îţi explorezi cea mai interesantă limită: puterea minţii subconştiente.

Cum funcţionează?

Imaginea exterioară a vieţii noastre în materie de bani, relaţii, sănătate şi împlinire personală este reprezentată de suma totală a programelor noastre subconştiente. 

Ce sunt programele limitative? Sunt convingeri, emoţii, gânduri, moduri de a vedea viaţa, tipare, obişnuinţe, moștenite, preluate sau învăţate de-a lungul vieţii. De unele suntem conştienţi, dar de cele mai multe nu, fiind îngropate adânc în mintea noastră subconştientă, unde consumă energie şi ne împiedică să fim pe deplin fericiţi generând situaţii sau stări neplăcute (tot timpul sau cu o anumită frecvență). 

Gândurile, sentimentele şi convingerile noastre sunt “proiectate” în exterior automat şi se întorc la noi sub forma experienţelor de viaţă. Legea universală ce transforma convingerile în experienţa nu face discriminare între gândurile negative şi cele pozitive, la fel cum nici solul nu face diferenţa între sămânţa unei flori şi o buruiană.

Pentru a schimba în mod inteligent şi durabil orice aspect din viaţa noastră, răspunsurile trebuie căutate la sursă, în mintea noastră subconştientă, în “codul” după care funcţionăm.   Tehnica thetahealing ofertă o metodologie de sortare şi transformare a acestor programe, astfel încât să ne susţină în îndeplinirea scopurilor noastre. Astfel, intelegem de ce am trait anumite scenarii in viața noastră, iar apoi reuşim să ajustăm mintea să lucreze în favoarea noastră în fiecare arie a vieții în parte.

Conştientizarea şi schimbarea tiparelor subconştiente limitative determină schimbarea fără efort a deciziilor şi acţiunilor, generând rezultate noi.

Ce este tehnica thetahealing?

Tehnica Thetahealing® este o  modalitate de meditaţie care permite accesarea şi transformarea tiparelor din subconştient instantaneu şi definitiv, ușor, în stare conştientă.

Fiecare dintre noi am experimentat deja starea theta pentru că toţi copii în vârstă de până la 7 ani funcţionează cu precădere în undele theta ale creierului, aşa că, această stare ne este familiară şi uşor de atins.

Scopul cursului este să înveţe participanţii să atingă din nou starea theta şi să deprindă apoi abilitatea de a identifica şi schimba programe limitative din subconştient pentru a obţine claritate mentală, eliberări emoţionale sau vindecări fizice. 

Ceea ce propune cursul este:

1) În primul rând să te reconectezi cu sursa ta interioară de iubire şi fericire pentru a trăi în prezent și a înceta să dai putere circumstanţelor exterioare crezând că fericirea va apărea “atunci când…” (am mai mulţi bani, mă căsătoresc, am un copil, am o slujbă mai bună, am o afacere, am un venit pasiv, devin mai bun, sunt sănătos sau am un corp suplu, îmi găsesc misiunea, merg în vacanţă etc.);

2) În al doilea rând, un instrument modern şi integru prin care se pot identifica şi elibera programe care umbresc această fericire, fie ele frici, convingeri, emoţii, tipare, dorințe sau obişnuinţe care ne consumă energie şi blochează manifestarea bucuriei de a fi.


Beneficiile tale:

Câteva dintre beneficiile de care te bucuri în urma participării la curs
(şi pentru care oamenii iubesc tehnica thetahealing)

♥ Înveţi să identifici convingeri subconştiente folosind testarea kinesiologica (musculară)
♥ Înveţi să elimini programele, frici şi convingerile subconştiente instantaneu şi definitiv
♥ Înveţi cum funcţionează mintea subconştientă şi cum să o setezi să lucreze în favoarea ta
♥ Afli de ce creezi anumite scenarii în viaţa ta, ce înveţi din ele şi cum să le opreşti
♥ Eliberezi tipare neproductive
♥ Te conectezi profund la esenţa infinită a iubirii, la tine însuţi şi la Divin
♥ Pleci de la curs cu mai puţine programe limitative şi mai multe tipare pozitive
♥ Vindecare emoţională și posibil, a afecţiunilor fizice

♥ Înveți să meditezi într-o formă care aduce satisfacții cunantificabile imediat

 1
Despre curs


ThetaHealing® este o tehnică de meditaţie modernă sub forma unei rugăciuni concentrate care îţi permite să îţi antrenezi mintea, corpul și spiritul pentru a elimina convingerile limitative și a trăi în prezent, cu gânduri și rezultate pozitive în toate ariile vieții.
 
Prin diverse exerciții, tehnica permite transformări uriaşe şi rapide în structurile subconştientului, într-un mod integru, uşor de utilizat şi plăcut. Este o tehnică perfect compatibilă cu orice altă cunoaştere, dar în acelaşi timp nu necesită experienţă anterioară. Nu este afiliată niciunei religii deși lucrează armonios cu toate şi este predată în peste 100 de țări.

2
Topici şi exerciţii


 •  Înveți despre cele cinci unde ale creierului şi starea Theta, câmpul electromagnetic al corpului, controlul gândirii, influența cuvintelor;
 • Înveți să te conectezi uşor la starea theta 
 • check
  Înveți să "sapi" pentru a găsi o convingere-rădacină
 • Exerciții de dezvoltare a intuiției și a abilităților empatice
 • check
  Inveti echilibrarea emotională a stărilor
 • check
  Activarea ADN
 • check
  Puterea subconștientului în manifestare și vindecare
 • check
  Conectare la esența pură a iubirii/ Creator, Divinitate Dumnezeu, Inteligența Universală.
 • check
  Conectarea la îngerii păzitori

Cursul este 75% practic.
 În laboratorul propriei noastre conştiinţe, prin exerciţii şi experienţe personale, descoperim că suntem mai mult decât am fost obişnuiţi să credem că suntem. Înţelegem ceva ce am intuit dintotdeauna, dar nu am găsit repere raţionale că să ne explicăm ce simţeam.

3
Acreditare și condiţii de participare


Cursul de bază Thetahealing pe care îl predăm din 2016 conform curriculei internaţionale este un curs acreditat de ThetaHealing Institute of Knowledge® USA şi se finalizează cu o diplomă recunoscută internaţional.

Pentru cei interesaţi, absolvirea cursului de bază este primul pas dintr-o serie de trei programe/cursuri care odată absolvite vor oferi oportunitatea de a primi certificare ca şi terapeut Thetahealing®. Pentru a putea finaliza cursul cu recunoaştere internaţională din partea THInK®, dar şi pentru o experienţă completă care onorează întreaga dinamică de grup, este necesară participarea integrală la program.

Cursurile sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 16 ani, iar condiţiile de participare la curs sunt: credinţa într-o putere mai mare (Dumnezeu, Creatorul, Divinul, Inteligența Universală, etc.) şi deschiderea spre transformare.

DESPRE NOI

Suntem Ioana Neamţu şi Bogdan Gherman, fondatorii MINDSPA, instructori autorizaţi ThetaHealing®, antreprenori şi terapeuţi.

Lucram cu această tehnică din 2014 şi 2012 încoace, zi de zi, iar până în acest moment am aplicat-o în toate aspectele vieţii sub diferite forme: în relaţia cu banii, pentru vindecări emoţionale şi fizice, în relaţia de cuplu sau cu ceilalţi oameni, pentru înlăturarea de frici şi tipare limitative, pentru manifestări, pentru dezvoltarea firmei şi multe altele.

Ne face mare plăcere să împărtăşim cum îţi poţi uşura viaţă folosind tehnica thetahealing.

Te invităm să citești mai multe despre cine suntem și cum am ajuns să predăm theta în secțiunea <Despre noi>.

Ioana Neamtu & Bogdan Gherman
Terapeuţi şi instructori Theta
Healing

Program. Locaţie. Preţ.

Nu este necesară nicio experienţă, iar tehnica thetahealing este perfect compatibilă cu orice altă tehnică, religie sau cunoaştere.
*Pentru cea mai faină experiență, recomandăm participarea în sală de clasă la Cluj :)

Program


Cursul are loc în curand.

Vineri: 18:30-21:00
Sâmbătă: 10-17
Duminică: 10-17

Locaţia


Sală de clasă + ONLINE
Cluj-Napoca, str. București nr. 74, etaj 1 (Intensa Training) sau ONLINE pe  Zoom (locuri limitate).

Investiție


Taxa de curs este 400$.

Dacă preferi să achiți prin transfer bancar/cash foloseste codul CASH la check-out.

În preţ sunt incluse:

1. Cartea Theta Healing scrisă de Vianna Stibal tradusă în limba romană (valabil pentru participare în sală de clasă);
2. Manual în format pdf (pentru participarea online)
3. Diplomă eliberată de THInK ThetaHealing Institute of Knowledge® USA
4. Profil personal pe www.thetahealing.com (opţional)
5. Refacerea gratuită a cursului ca și asistent teacher
 BONUS: Voie bună şi prieteni pe viaţă :)

Repetarea cursului

Pentru refacerea gratuită a cursului ca și asistent teacherte rugăm să ne scrii la office@mindspa.ro vom reveni cu un răspuns în funcție de numărul de locuri disponibile (valabil pentru absolvenții cursului). Pentru refacerea cursului dupa absolvirea cu un alt instructor, taxa de curs este redusă la jumatate.


Toţi oamenii îşi doresc acelaşi lucru, dar îl numesc diferit şi îl caută în locuri diferite. Ceea ce ne dorim, conştient sau nu, este fericirea perfectă, fără urmă de suferinţă. Nu o putem găsi acolo unde o căutam, în exterior, pentru că este în noi. Suntem în esenţă această fericire, iubire, fiind doar umbrită de milioane de gânduri şi emoţii acumulate de-a lungul timpului. E momentul să le lăsăm să se elibereze şi să trăim o viaţă plină de bucurie!

Pentru cine este potrivita tehnica ThetaHealing?

Tehnica ThetaHealing® poate fi folosită cu succes de către cei care cred că viaţa poate să fie mai bună, mai frumoasă, mai prosperă, mai fericită, cei care cred că lucrurile pot să meargă mai bine, cei care realizează că suntem conduşi de subconştientul nostru, de trecutul nostru, cei care vor să îşi asume 100% responsabilitatea asupra vieţilor lor, cei care vor să înţeleagă natura sufletului uman, cei care au întrebări la care încă nu au găsit răspunsul, cei care vor să se cunoască mai bine, cei care vor să pornească pe un alt drum în viaţă, cei care vor să facă lucrurile mai uşor, cei care vor să îşi găsească menirea în viaţă şi să se alinieze la ea, cei care vor să dobândească mai multă încredere în forţele proprii, cei care vor să facă o schimbare pozitivă în lume.
Şi cei care simt că această tehnică are ceva să le ofere, chiar dacă nu ştiu raţional exact ce.

"O experienţă pozitivă"

„Țin minte acum 2 ani, i-am văzut prima oară pe Ioana și Bogdan făcând Theta Healing. Fiind o fire curioasă, i-am întrebat mai multe despre ce făceau, și cu cât am aflat mai mult cu atât am devenit mai interesată. Am decis să particip la o ședință de theta cu Bogdan, care mi-a fost o experiență pozitivă. Apoi săptămânal am participat la o serie de ședințe conduse de Ioana şi Bogdan, care mi-au schimbat viața. Cea mai importantă realizare pentru mine a fost faptul că de atunci nu există lucru pe care nu-l pot realiza.„

EDINA HERNYAK, Inginer

Înscriere

00
Days
07
Hours
45
Minutes
17
Seconds

Te invităm într-o frumoasă călătorie de descoperire a puterii tale de a-ţi schimba realitatea.


Contact

Ela Radu

(pentru informatii logistice - factură, tehnic, plată)
contact@intensa.ro
0755 687 646

Bogdan Gherman

(pentru detalii legate de curs sau terapie)
bogdan@intensa.ro
0745 522 136

"Această tehnică mi-a schimbat viaţa"

"În vara anului 2015, mai exact în luna iunie, printr-o coincidenţă sau programare a universului am avut contact pentru prima dată cu Theta Healing. Pot afirma după câteva şedinţe cu Ioana şi ulterior cu Bogdan că acesta tehnica mi-a schimbat viaţa. Am urmat ulterior două cursuri, iar realitatea este că acum se întâmplă totul şi fără să cer, pur şi simplu! Ca fiecare etapă care se întâmplă în viaţa noastră, prin această tehnică am primit perspective noi şi sprijin pentru ceea ce eu puteam şi îmi doream să devin. Mulţumesc Ioana şi Bogdan"

PETRINA IRIMIE, fotograf

"Totul se învaţă uşor alături de ei"

„Alături de Ioana şi Bogdan am învăţat că pot face orice îmi doresc, să am încredere în mine, să fiu fericită, să manifest (foarte multe dorinţe s-au îndeplinit, deja), să fiu recunoscătoare! Şi sunt recunoscătoare şi mândră că mi-au devenit şi prieteni, că sunt alături de mine, şi plăcut impresionată ca viaţa mea s-a schimbat în bine, mult în bine de când lucrez cu ei. Am tot ce îmi doresc! Totul se învaţă uşor alături de ei. Mulţumesc!" 

ANDREEA BOCA, biolog

"ThetaHealing functioneaza!"

Reacția mea, la o zi după terminarea cursului de ThetaHealing? ”ThetaHealing Funcționează!”. Ce pot spune despre weekendul petrecut la curs este că a fost un weekend de liniște pentru sufletul meu. Nu știu exact cum, dar m-am detașat de orice sentimente și emoții negative și am primit cu seninătate bucuria. Cu toate acestea, provocarea pentru mine era să pot păstra această energie și această stare a spiritului și în afara sălii de curs. Tocmai de aceea cea mai profundă reacție a mea a venit în zilele ce au urmat, când am început să practic tot mai mult, pentru mine și pentru cei apropiați ThetaHealing și mi-am dat seama că FUNCȚIONEAZĂ.

Pentru prima dată, întâlnesc o tehnică spirituală ”pentru toți”. Pentru cei mai apropiați de divinitate dar și pentru cei care sunt încă în căutare, pentru cei mai idealiști dar și pentru raționali, pentru medici dar și pentru antreprenori, pictori și scriitori.

Corina VELE, MASTERAND PSIHOLOGIE