Curs de bază ThetaHealing®


20-22 octombrie 2023,  fizic în Cluj-Napoca + ONLINE 
REPROGRAMAREA INSTANTANEE ȘI DEFINITIVĂ A SUBCONŞTIENTULUI 

Cursul de baza ThetaHealing® este pentru tine, cel care îţi doreşti mai mult de la tine şi de la viaţă. Ştii că este în puterea ta să îţi creezi realitatea şi să evoluezi continuu.
Vrei să te conectezi cu Divinul și să îţi explorezi cea mai interesantă limită: puterea minţii subconştiente. Simplu, ușor, în siguranță.

Noi, Ioana si Bogdan, predăm cu bucurie acest curs din 2016 și împletim cunoașterea spirituală cu viziunea practică dată de experiența noastră antreprenorială. 

Cum funcţionează?

Imaginea exterioară a vieţii noastre în materie de bani, relaţii, sănătate şi împlinire personală este reprezentată de suma totală a programelor noastre subconştiente. 

Ce sunt programele? Sunt gânduri, convingeri, emoţii, moduri de a vedea viaţa, tipare, obişnuinţe - moștenite, preluate sau învăţate de-a lungul vieţii. De unele suntem conştienţi, dar de cele mai multe nu, fiind îngropate adânc în mintea noastră subconştientă. 

Gândurile, sentimentele şi convingerile noastre sunt “proiectate” automat în exterior şi se întorc la noi sub forma experienţelor de viaţă.

Cum schimbăm realitatea?

Pentru a schimba în mod ușor şi durabil orice aspect  din viaţa noastră, în tehnica thetahealing învățăm să căutăm răspunsurile direct la sursă: în mintea noastră subconştientă, în “codul” după care funcţionăm.  Acest Cod-Sursă setează în ce mod să se desfășoare lucrurile în viața noastră, ce putem obține și ce nu.

În starea theta, printr-o meditatie de conectare cu Divinitatea, învățăm să accesăm Codul-Sursă și să schimbăm programele limitative cu unele pozitive.

Înțelegem ce am învățat din anumite situații din viața noastră, iar apoi le putem încheia și înlocui cu altele mai pozitive.

Conştientizarea şi schimbarea tiparelor subconştiente limitative determină schimbarea fără efort a deciziilor şi acţiunilor, generând situații noi de viață.

Ce este tehnica thetahealing?

Tehnica Thetahealing® este o meditaţie care permite accesarea şi transformarea tiparelor din subconştient instantaneu şi definitiv, ușor, în stare theta conştientă, prin conectare cu Divinitatea/Dumnezeu/Inteligența Universală. 

Fiecare dintre noi am experimentat deja starea theta pentru că toţi copii în vârstă de până la 7 ani funcţionează cu precădere în undele theta ale creierului, aşa că, această stare ne este familiară şi uşor de atins. În primii 7 ani de viață se "scriu" programele după care funcționăm toată viața - cei "7 ani de acasă", perioada în care absorbim totul ca un burete.

Tehnica thetahealing ofertă o metodologie de sortare şi transformare a acestor programele limitative din subconștient, astfel încât să ne susţină în îndeplinirea scopurilor noastre.

Beneficiile cursului  


Câteva dintre beneficiile participării la curs pentru care oamenii iubesc tehnica thetahealing:

Conștient vs. subconștient
Înțelegi cum te influențează subconștientul  şi cum să-l setezi să lucreze în favoarea

Descoperi ce limitări ai
Înveți să folosești testarea musculară ca să afli ce programe limitative ai în subconștient

Conectare cu Divinul
Te conectezi profund la Sursa Iubirii Necondiționate/Univers/Dumnezeu/Creator/Tot ceea ce Este

Schimbi convingeri limitative
Identifici și schimbi programe, gânduri, emoții, tipare limitative

Manifestare
Înveți să manifești ce îți dorești cu o mai mare ușurință și deblochezi intențiile neîmplinite

Vindecare fizică
Poți obţine vindecarea afecţiunilor fizice și înțelegi de ce au apărut

Meditezi 
Înveți să meditezi în starea theta, cu multiple beneficii pentru sănătate și starea de spirit

Dezvolți intuiția 
Îți dezvolți intuiția și încrederea în ghidarea ta interioară care nu dă greș nicodată

Relatii mai armonioase
Înțelegi dinamica relațiilor tale și cum să îmbunătățești interacțiunile cu ceilalți

Suflete pereche
Înțelegi ce sunt sufletele pereche si ce influență pot avea în viața ta

Eliberezi stresul & anxietățile
Și le înlocuiești cu obiceiuri sănătoase și emoții pozitive 

Obții liniștea interioară
Îți pui ordine în gânduri și ajungi la o stare de împăcare și liniște interioară autentică

Mindset pozitiv
Pleci de la curs cu mai puţine programe limitative şi mai multe gânduri pozitive

Devii mai fericit
Cu fiecare emotie negativă eliberată devii un om mai bun, mai liber, mai iubitor, mai fericit.

Ce învăț la curs?


Scopul cursului este să înveţe participanţii să atingă din nou starea conștientă theta. Deprinzi apoi abilitatea de a identifica şi schimba programe limitative din subconştient pentru a obţine claritate mentală, eliberări emoţionale sau vindecări fizice. Înveți să co-creezi realitatea dorită.

Înveți să te reconectezi cu sursa ta interioară de iubire şi fericire pentru a trăi în prezent și a înceta să dai putere circumstanţelor exterioare. Înveți un instrument modern şi integru prin care se pot identifica şi elibera programe care umbresc această fericire, fie ele frici, convingeri, emoţii, tipare, dorințe, afecțiuni sau alte provocări.

Nu este necesară nicio experienţă, iar tehnica thetahealing este perfect compatibilă cu orice altă tehnică, terapie, religie sau cunoaştere.

 1
Despre noi

Suntem Ioana Neamţu şi Bogdan Gherman, fondatorii MINDSPA, instructori autorizaţi ThetaHealing®, antreprenori şi terapeuţi.


Lucram cu această tehnică din 2014 şi 2012 încoace, zi de zi, iar până în acest moment am aplicat-o în toate aspectele vieţii sub diferite forme: în relaţia cu banii, pentru vindecări emoţionale şi fizice, în relaţia de cuplu sau cu ceilalţi oameni, pentru înlăturarea de frici şi tipare limitative, pentru manifestări, pentru dezvoltarea firmei şi multe altele.

Ne face plăcere să împărtăşim cum îţi poţi uşura viaţa folosind tehnica thetahealing. Te invităm să citești mai multe despre cine suntem și cum am ajuns să predăm theta în secțiunea <Despre noi>.

2
Subiecte şi exerciţii

Cursul este 75% practic, format atât din teoria din spatele conceptelor prezentate cât și din multe exerciții în care fiecare descoperă practic cum se aplică aceste concepte pentru îmbunătățirea diferitelor aspecte ale vieții sale. 


 • Înveți despre cele cinci unde ale creierului şi starea Theta, câmpul electromagnetic al corpului, controlul gândirii, influența cuvintelor
 • Înveți testarea kinesiologică (musculară) 
 • Discuție despre sistemele de convingeri - de unde apar convingerile și cum le schimbăm 
 • Înveți să "sapi" în subconștient pentru a găsi o convingere-rădacină
 • Exerciții de dezvoltare a intuiției și a abilităților empatice
 • Scanarea intuitivă a corpului
 • Înveți echilibrarea emoțională a stărilor 
 • Puterea subconștientului în manifestare și vindecare fizică
 • Discuție despre influența minții asupra schimbării ADN-ului
 • Conectare la esența pură a iubirii/ Creator, Divinitate Dumnezeu, Inteligența Universală.
 • Discuție despre existența îngerilor păzitori, sufletelor pereche, altor influențe
 • Înveți să te conectezi uşor în meditație la starea theta pentru a schimba convingeri,  pentru manifestări, curățări energetice și vindecări

3
Acreditare și condiţii de participare


Cursul de bază Thetahealing pe care îl predăm conform curriculei internaţionale este un curs acreditat de ThetaHealing Institute of Knowledge® USA şi se finalizează cu o diplomă recunoscută internaţional.

Pentru cei interesaţi, absolvirea cursului de bază este primul pas dintr-o serie de patru programe  care odată absolvite vor oferi oportunitatea de a primi certificare ca şi terapeut Thetahealing®: curs de bază + curs avansat + curs dig deeper + curs tu și Creatorul.

Pentru a putea finaliza cursul de bază cu recunoaştere internaţională din partea THInK®, dar şi pentru o experienţă completă care onorează întreaga dinamică de grup, este necesară participarea integrală la curs.

Cursurile sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 16 ani, iar condiţiile de participare la curs sunt: credinţa într-o putere mai mare (Dumnezeu, Creatorul, Divinul, Inteligența Universală, etc.) şi deschiderea spre transformare.

Program. Locaţie. Preţ.


Atunci când e posibil, pentru cea mai faină experiență, recomandăm participarea în sală de clasă la Cluj :)

Program


20-22 octombrie 2023.
Vineri 18-21.
Sâmbătă: 10-17
Duminică: 10-17
Pauză de masă 1 oră.

Locaţia


Sală de clasă + ONLINE
Cluj-Napoca, str. București nr. 74, etaj 1, Intensa Training, sau ONLINE pe  Zoom (în funcție de alegerea ta).

Investiție


Taxa de curs este: 400$  - 990 ron/pers.
Dacă preferi să achiți prin transfer bancar/cash folosește codul CASH la check-out.

În preţ sunt incluse:

1. Cartea Theta Healing scrisă de Vianna Stibal tradusă în limba romană (valabil doar pentru participare în sală de clasă)
2. Manual în format pdf
3. Diplomă eliberată de THInK ThetaHealing Institute of Knowledge® USA
4. Profil personal pe www.thetahealing.com (opţional)
5. Repetarea gratuită a cursului ca și asistent teacher (în limita locurilor libere)
 BONUS: Voie bună  :)

Repetarea cursului

Pentru refacerea gratuită a cursului ca și asistent teacher te rugăm să ne scrii la office@mindspa.ro vom reveni cu un răspuns în funcție de numărul de locuri disponibile (valabil pentru absolvenții cursului). Pentru refacerea cursului dupa absolvirea cu un alt instructor, taxa de curs este redusă la jumatate.


Toţi oamenii îşi doresc acelaşi lucru, dar îl numesc diferit şi îl caută în locuri diferite. Ceea ce ne dorim, conştient sau nu, este fericirea perfectă, fără urmă de suferinţă. Nu o putem găsi acolo unde o căutam, în exterior, pentru că este în noi. Suntem în esenţă această fericire, iubire, fiind doar umbrită de milioane de gânduri şi emoţii acumulate de-a lungul timpului. E momentul să le lăsăm să se elibereze şi să trăim o viaţă plină de bucurie!

Pentru cine este potrivită tehnica ThetaHealing?

Tehnica ThetaHealing® poate fi folosită cu succes de către cei care cred că viaţa poate să fie mai bună, mai frumoasă, mai prosperă, mai fericită, cei care cred că lucrurile pot să meargă mai bine, cei care realizează că suntem conduşi de subconştientul nostru, de trecutul nostru, cei care vor să îşi asume 100% responsabilitatea asupra vieţilor lor, cei care vor să înţeleagă natura sufletului uman, cei care au întrebări la care încă nu au găsit răspunsul, cei care vor să se cunoască mai bine, cei care vor să pornească pe un alt drum în viaţă, cei care vor să facă lucrurile mai uşor, cei care vor să îşi găsească menirea în viaţă şi să se alinieze la ea, cei care vor să dobândească mai multă încredere în forţele proprii, cei care vor să facă o schimbare pozitivă în lume.
Şi cei care simt că această tehnică are ceva să le ofere, chiar dacă nu ştiu raţional exact ce.

"O experienţă pozitivă"

„Țin minte acum 2 ani, i-am văzut prima oară pe Ioana și Bogdan făcând Theta Healing. Fiind o fire curioasă, i-am întrebat mai multe despre ce făceau, și cu cât am aflat mai mult cu atât am devenit mai interesată. Am decis să particip la o ședință de theta cu Bogdan, care mi-a fost o experiență pozitivă. Apoi săptămânal am participat la o serie de ședințe conduse de Ioana şi Bogdan, care mi-au schimbat viața. Cea mai importantă realizare pentru mine a fost faptul că de atunci nu există lucru pe care nu-l pot realiza.„

EDINA HERNYAK, Inginer

Înscriere

19
Days
22
Hours
31
Minutes
35
Seconds

Te invităm într-o frumoasă călătorie de descoperire a puterii tale de a-ţi schimba realitatea.

Întrebări frecvente

1. Oricine poate participa la curs?

Pentru participarea la cursul de bază nu este necesară nicio experienţă anterioară (deși e binevenită), doar deschidere şi credinţa. Lasă-ți inima să decidă dacă și când e potrivit să participi. Nu e obligatoriu, dar este util ca înainte de curs să citeşti cartea Thetahealing baza  pentru ca în acest fel vei aprofunda mult mai ușor informatiile. În cazul în care participi fizic, o vei primi ca şi parte din costul cursului şi o poţi lua în avans de la sediul nostru din Cluj-Napoca. În cazul participării online, o poţi achiziţiona de pe site-ul editurii Adevăr divin, sau alte librării.

2. Am făcut cursuri de dezvoltare personală sau spirituală, mă mai ajută cursul acesta?

Cursul este compatibil cu orice alte tehnica de dezvoltare personală, religie, sau sistem de vindecare/evoluţie. Filozofia cursului onorează fiecare sistem de cunoaştere ca parte din Tot ceea ce Este, cu rolul său în evoluţia noastră, validând conceptele cunsocute sau completând cu noi informaţii unde este cazul. Tehnica Thetahealing este versatilă şi  înglobează concepte şi practici din multe alte tehnici, oferind o variantă uşoară de a naviga printre ele în scopul evoluţiei noastre.

3. Dacă nu rezonez cu unele exerciţii/informaţii?

Fiecare este într-un punct unic al evoluţiei personale, de aceea, unele idei sunt deja cunoscute, altele vor părea noi şi interesante, iar altele vor fi de neînţeles în acest punct. Drept urmare, recomandarea este că fiecare participant să fie deschis, cu discernământ şi curiozitate, informaţiilor prezentate şi să ia din acest curs ceea ce rezonează cu el în acest moment. Informaţiile vor fi suficient de variante încât să răspundă intenţiilor tuturor celor prezenţi.

4. Ce se întâmplă dacă într-o zi nu pot participa?

Pentru a putea finaliza cursul de bază cu recunoaştere internaţională din partea THInK®, dar şi pentru o experienţă completă care onorează întreaga dinamică de grup, este necesară participarea integrală la curs. Te rugăm să te asiguri că îți rezervi pentru tine zilele si orele de curs pentru a te bucura la maxim de această experiență. În cazul în care cursul are loc online, este obligatoriu ca pe durata acestuia cameră web să fie pornită.

 

5. Ce înseamnă să mă certific?

Pentru cei interesaţi, absolvirea cursului de bază este primul pas dintr-o serie de patru programe care odată absolvite vor oferi oportunitatea de a primi certificare internațională ca şi terapeut Thetahealing®. Cele 4 cursuri sunt: curs de bază + curs avansat + curs dig deeper + curs tu și Creatorul. Dacă simți că aceasta ar putea fi menirea ta, în calitate de practician certificat vei avea ocazia de a împărtăși această modalitate de schimbare a vieții prin sesiuni 1 la 1 cu clienții tăi și de a porni o carieră în domeniul wellness alături de o familie de peste 500.000 de practicanți din întreaga lume. De asemenea, poți adăuga tehnicaThetaHealing ca o completare a practicii tale de wellness existente.

6. Mă pot retrage de la curs?

Există posibilitatea de a te retrage de la curs în orice moment, indiferent de motiv, iar taxa de participare este nominală și nerambursabilă. Pentru a evita acest lucru, îți recomandăm să iei decizia de a participa sau nu la curs dintr-un spațiu de ghidare interioară, cu intenții pozitive.

7. Cursul are loc online sau fizic?

Aceasta informaţie se regăseşte mai sus, la secţiunea Program.Locaţie.Preţ. şi diferă de la curs la curs. Unele cursuri vor avea loc în sistem hibrid - online şi fizic, deci poţi alege varianta preferată, pe când alte cursuri vor avea loc doar online sau doar fizic. Alege variantă pe care o preferi pentru a te bucura de acelaşi conţinut valoros în orice format.

8. Cum pot să achit cursul?

Cursul poate fi achitat direct pe site cu card bancar (locul este rezervat instant) sau, prin opţiunea de transfer bancar, unde vei primi factura şi termenele de plată pe e-mail-ul cu care te-ai înscris. Te așteptăm cu drag! ♡


Contact

Ela Radu

(pentru informatii logistice - factură, tehnic, plată)
contact@intensa.ro
0755 687 646

Bogdan Gherman

(pentru detalii legate de curs sau terapie)
bogdan@intensa.ro
0745 522 136

"Totul se învaţă uşor alături de ei"

„Alături de Ioana şi Bogdan am învăţat că pot face orice îmi doresc, să am încredere în mine, să fiu fericită, să manifest (foarte multe dorinţe s-au îndeplinit, deja), să fiu recunoscătoare! Şi sunt recunoscătoare şi mândră că mi-au devenit şi prieteni, că sunt alături de mine, şi plăcut impresionată ca viaţa mea s-a schimbat în bine, mult în bine de când lucrez cu ei. Am tot ce îmi doresc! Totul se învaţă uşor alături de ei. Mulţumesc!" 

ANDREEA BOCA, biolog

"ThetaHealing functioneaza!"

Reacția mea, la o zi după terminarea cursului de ThetaHealing? ”ThetaHealing Funcționează!”. Ce pot spune despre weekendul petrecut la curs este că a fost un weekend de liniște pentru sufletul meu. Nu știu exact cum, dar m-am detașat de orice sentimente și emoții negative și am primit cu seninătate bucuria. Cu toate acestea, provocarea pentru mine era să pot păstra această energie și această stare a spiritului și în afara sălii de curs. Tocmai de aceea cea mai profundă reacție a mea a venit în zilele ce au urmat, când am început să practic tot mai mult, pentru mine și pentru cei apropiați ThetaHealing și mi-am dat seama că FUNCȚIONEAZĂ.

Pentru prima dată, întâlnesc o tehnică spirituală ”pentru toți”. Pentru cei mai apropiați de divinitate dar și pentru cei care sunt încă în căutare, pentru cei mai idealiști dar și pentru raționali, pentru medici dar și pentru antreprenori, pictori și scriitori.

Corina VELE, MASTERAND PSIHOLOGIE