Sesiuni individuale cu Ioana sau Bogdan

 Orice situație are la bază un tipar limitator aflat în subconștient, iar terapia ThetaHealing® merge direct la rădăcina problemei și rezolvă cauza sa.
Simplu, eficient, definitiv.


Într-o ședință de terapie se lucrează cu convingerile limitative, emoțiile și tiparele sabotoare subconștiente care sunt transformate apoi în perspective  folositoare. 

Durata unei întâlniri este de 30 sau 60 de  minute. Programarea se face mai jos, în funcție de terapeutul ales.


Dedicat celor care cunosc tehnica thetahealing sau alte sisteme asemanătoare de vindecare (lucrăm doar practic, fără teorie).

Sesiunile au loc telefonic și dureaza 30 minute. Programări aici:

Calendar programări - Ioana Neamțu

Deschis oricui, cu sau fără experiență (teorie +proactică).

Sesiunile au loc telefonic sau fizic în Cluj-Napoca și durează 60 minute.

Programări aici sau pe www.bogdangherman.ro:

Calendar programări - Bogdan Gherman

În timpul sesiunilor private vor fi folosite elemente din mai multe sisteme de vindecare, inclusiv thetahealing, metoda sedona, coaching, în funcție de nevoile particulare ale fiecarei persoane în parte și obiectivul său de vindecare.

Cum funcționează?

Principiul este simplu. Avem un cod-sursă după care funcționăm. Aceste este format din tot ceea ce am mostenit de la parinții noștri plus ceea ce am învățat (absorbit) din jurul nostru in timpul copilăriei, în primii 7 ani de acasă. Pe lângă acestea, se adaugă programele de la nivel de suflet, istoric si genetic. Aceste programe "ne trăiesc" când suntem pe pilot automat, adică în 90% din timp. 

Modul în care decurge viața noastră, ce simțim, ce putem obține și ce nu, de câtă fericire, abundență și împlinire avem parte, provocările din viața noastră, toate sunt efectul tiparelor pe care le avem în subconștient. Pentru a îmbunătăți orice aspect al vieții, putem foarte simplu sa accesăm codul-sursă (=emoția/convingerea sau programul-rădăcină) și să îl schimbăm cu un altul care ne susține.

Pentru mai multe detalii despre cum functionează terapia thetahealing, te invităm cu drag la o sesiune privată sau la cursul de bază.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vrei o schimbare?

Răsfață-te cu o sesiune miraculoasă de spa mental și vino să
transformăm tiparele subconștiente ca să lucreze în favoare ta.

Te invităm să lucrăm la provocările pe care le ai în acest moment în viata ta cu unul dintre practicienii noștri. 

Plătești online în siguranță.

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să luaţi legătura cu noi pe e-mail la ioana@mindspa.ro sau să ne sunați direct la +4 (0) 723 23 25 25 - Ioana Neamțu.