Curs Dig Deeper ThetaHealing®


ONLINE + FIZIC în Cluj-Napoca
APROFUNDEAZĂ CELE 8 MODALITĂȚI DE SĂPARE PENTRU A GĂSI UȘOR ORICE CONVINGERE-RĂDĂCINĂ SUBCONȘTIENTĂ LA TINE SAU LA ALȚII

Conditii de participare: Curs de Bază și Curs Avansat ThetaHealing®.

Cursul Dig Deeper ThetaHealing® este cursul în care te desavrâșești ca și terapeut, pentru tine sau pentru alții. Înveți să aplici cu ușurință și precizie cele 8 tipuri de săpare pentru a găsi orice convingere-rădăcină limitatoare din subconștient.

Beneficiile cursului dig deeeper

Iată de ce este acest curs util și atât de apreciat de cursanți:

Înveți să lucrezi cu tine

La curs te perfectionezi în a lucra cu tine insuți pentru a opera orice schimbare dorești în viața. Se pare ca de multe ori ne ocupăm de ceilalți iar pe noi ne lasam pe mai târziu și amânăm astfel ce este cu adevarat important: să ne uităm înauntru și ne rezolvam propriile limitări înainte de a pretinde ca alții să o facă. După curs lucrurile se vor schimba în bine :) 

Devii terapeut oficial

Odată cu finalizarea cu succes a cursului Dig Deeper întrunești condițiile necesare stabilite de THInK® -ThetaHealing INSTITUTE OF KNOWLEDGE- pentru a deveni ThetaHealer® în mod oficial. Asta inseamnă că, dacă îți dorești, poti incepe să lucrezi cu altii în terapie sau să incluzi tehnica în practica ta daca deja ești terapeu, coach, etc. Oricum, vei trece la un nivel nou în ce poți face cu theta. 1
Despre curs


Cursul Dig Deeper este un curs introdus recent în curricula ThetaHealing® şi formează alături de cursul de bază şi cursul avansat însăşi fundaţia tehnicii theta, baza obligatorie pentru a avea acces la cursuri tematice (Manifestare şi abundentă, Relaţia cu partenerul, Boli şi Afecţiuni etc.) care se bazează foarte mult pe munca de săpare.

Este un curs extrem de util pentru că da ocazia ca pe parcursul său să ne concentrăm atenţia exclusiv asupra metodelor de săpare, exersând alături de colegii de la curs fiecare metodă în parte până când o stăpânim.

Aşadar, este un dublu câştig: pe de o parte ne perfecţionăm abilităţile de săpare, atât cu noi înşine, cât şi cu ceilalţi, iar pe de altă parte avem oportunitatea de a adresa situaţii reale spre a fi rezolvate în exerciţiile de la curs.

2
Topici şi exerciţii


  • Reguli fundamentale ale testării musculare & greșeli frecvente 
  • Reguli fundamentale ale săpării
  •  Auto-săparea
  • Abordarea săpării pe frică
  • Abordarea săpării pe cei 3 R: resentimente-regrete-respingere
  • Abordarea afecțiunilor fizice și bolilor cu două metode distincte
  • Ce blocheaza manifestările și cum lucrăm cu ele
  • Săparea la nivel genetic & istoric
  • Cum transformăm imposibilul în posibil

DESPRE NOI

Suntem Ioana Neamţu şi Bogdan Gherman, fondatorii MINDSPA, instructori autorizaţi ThetaHealing®, antreprenori şi terapeuţi.

Lucram cu această tehnică din 2014 şi 2012 încoace, zi de zi, iar până în acest moment am aplicat-o în toate aspectele vieţii sub diferite forme: în relaţia cu banii, pentru vindecări emoţionale şi fizice, în relaţia de cuplu sau cu ceilalţi oameni, pentru înlăturarea de frici şi tipare limitative, pentru manifestări, pentru dezvoltarea firmei şi multe altele.

Ne face mare plăcere să îţi împărtăşim cum îţi poţi uşura viaţă folosind tehnica thetahealing.

Te invităm să citești întreaga poveste la secțiunea <Despre noi>.

Ioana Neamtu & Bogdan Gherman
Terapeuţi şi instructori Theta
Healing

Program. Locaţie. Preţ.

Program


Cursul are loc în curând.
Sâmbătă: 10-17
Duminică: 10-17

Locaţia


ONLINE + sală de clasă
Platforma Zoom (locuri limitate) sau în Cluj-Napoca, str. București nr. 74, etaj 1.

Preţ


Taxa de curs este redusă de la 400$ la 990 ron/persoană.
Dacă preferi să achiți prin transfer bancar/cash foloseste codul CASH la check-out.

În preţ sunt incluse:

1. Manual în limba romană (disponibil şi în limba engleza/maghiară)
2. Diploma eliberată de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge®
3. Băuturi & gustări
4. (BONUS) Voie bună şi prieteni pe viaţă :)

Să ne amintim că orice experienţă din viaţa noastră vine ca răspuns la tipare subconştiente şi ne ajută să obţinem anumite virtuţi/ să învățăm anumite lecții pentru a evolua.

Orice problemă poate fi abordată cu una dintre cele 8 tipuri de săpări pentru a fi rezolvată cu succes.

Refacerea cursului

Participanţii care au urmat cursul cu noi şi doresc să îl repete ca şi asistent teacher o pot face gratuit (chiar recomandăm din tot sufletul refacerea acestui curs pentru că abilităţile se formează prin practică). Acest lucru înseamnă că îţi vei oferi ajutorul şi sprijinul către cei care fac cursul pentru prima oară și pentru activităţi de organizare necesare. Pentru refacerea gratuită a cursului ca și asistent teacher foloseste la înscriere codul ASISTENT.

Participanii care au făcut cursul cu alt insturctor și doresc să îl refacă alături de noi vor beneficia de o reducere de 50% din preţul cursului.

Înscriere

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Te invităm să descoperi cum poţi schimba instantaneu şi definitiv orice tipare de comportament folosind 8 metode diferite de săpare!


Contact

Ela Radu

(pentru informatii logistice - factură, locație, plăți)
contact@intensa.ro
0755 687 646

Bogdan Gherman

(pentru detalii legate de curs sau terapie)
bogdan@intensa.ro
0745 522 136

"Totul se învaţă uşor alături de ei"

„Alături de Ioana şi Bogdan am învăţat că pot face orice îmi doresc, să am încredere în mine, să fiu fericită, să manifest (foarte multe dorinţe s-au îndeplinit, deja), să fiu recunoscătoare! Şi sunt recunoscătoare şi mândră că mi-au devenit şi prieteni, că sunt alături de mine, şi plăcut impresionată ca viaţa mea s-a schimbat în bine, mult în bine de când lucrez cu ei. Am tot ce îmi doresc! Totul se învaţă uşor alături de ei. Mulţumesc!" 

ANDREEA BOCA, biolog