Ce este tehnica ThetaHealing®?


Tehnica ThetaHealing® sau vindecarea prin unde theta este o tehnică ce a fost creată prin inspiraţie divină de către Vianna Stibal în 1995, în timpul propriei sale călătorii înapoi la sănătate.

Cartea sa originală detaliază călătoria  personală de vindecare și legătura ei cu Creatorul folosind tehnica aceasta de meditație.

Tehnica ThetaHealing® este o tehnică de meditație care ajuta la atingerea armoniei în mintea, trupul și spiritul nostru pentru a crea o viață mai bună, prin esența pură a iubirii.

Tehnica ThetaHealing® este o rugăciune concentrată asupra Creatorului și îţi permite să îţi antrenezi mintea, corpul și spiritul pentru a elimina convingerile limitative și a trăi viața cu gânduri pozitive, dezvoltând virtuți și calități în tot ceea ce facem.

Prin meditație și rugăciune, tehnica ThetaHealing creează un stil de viață pozitiv.

Tehnica ThetaHealing® poate să fie utilizată împreună cu medicina convențională. Tehnica te învață cum să folosești propria intuiție naturală, bazându-se pe iubirea necondiționată a Creatorului de a face "muncă" reală.

Credem că prin rugăciune focalizată, folosind undele cerebrale theta și delta (ce încorporează fizică și fizica cuantică), poţi, de fapt, să fii martor la Creatorul A Tot Ceea Ce Este care crează o stare fizică și emoțională instantanee de bine.

Am aflat că prin tehnica ThetaHealing® abilitățile intuitive pot fi folosite pentru a provoca schimbări spontane și bunăstare fizică și emoțională.

O perspectivă personală...


Din punct de vedere ştiinţific, tehnica ThetaHealing® ne ajută să ne comutăm prin meditație creierul de pe frecvenţa  beta, unde funcţionăm în mod normal zi de zi, în frecvența theta a creierului, unde avem acces la subcoșntientul nostru şi unde putem face modificări, ca şi când am şterge programe din calculator şi am instala altele noi. Putem manifesta şi ne putem vindeca fizic sau emoţional.

Din punct de vedere spiritual, tehnica ThetaHealing® ne ajută să ne conectăm la Dumnezeu şi să îi permitem să facă modificări pozitive în viaţa noastră, pornind de la premisa ca orice este posibil pentru El.

Din punct de vedere energetic, cu ajutorul tehnicii ThetaHealing® ne conectăm cu planul cel mai înalt al creaţiei care este energie pură din care sunt create toate, iar de acolo creăm/recream realitatea aşa cum ne-o dorim.

Din punct de vedere emotional, tehnica ne ajută să ne debarasăm de emotiile de vibratie joasă șă sa ne conectăm la iubire necondiționată.

Noi nu suntem vindecatorii, ci martoriI ai vindecării realizate de Dumnezeu.

Cum pot să învăț tehnica 
ThetaHealing®?


Tehnica se poate învăţa prin participarea la cursurile ThetaHealing® predate de către instructori autorizaţi THInK THETA HEALING® INSTITUTE OF KNOWLEDGE în întreaga lume, aşa cum suntem noi.

După finalizarea cursului de bază eşti practicant în tehnica thetahealing, iar asta înseamnă că ai învăţat te conectezi la starea theta şi să foloseşti această tehnică pentru tine însuţi.

Următorul nivel oferă posibilitatea de a deveni terapeut ThetaHealing®, după absolvirea cursului avansat şi dig deeper, iar asta înseamnă că vei putea lucra atât cu tine, cât şi cu alţi oameni în stare theta pentru a-I ajuta să înlăture blocaje, frici, convingeri limitative etc.

Acesta lucru poate fi un bun prilej de a aprofunda tehnica şi a ajuta persoane apropiate, prieteni, familie, dar asta poate însemna şi un nou drum în viaţă pentru tine.

Dacă deja este terapeut, coach sau foloseşti o altă formă de vindecare/ajutor/susținere cu alții, învăţăturile tehnicii theta îţi vor fi de mare ajutor pentru a îmbunătăţi rezultatele tale cu clienţii.

Pe lângă cursul de bază, cursul avansat şi dig deeper care reprezintă fundamentele lucrului în theta, curricula thetahealing conţine o mulţime de alte cursuri tematice care te ajuta să devii mai intuitiv si echilibrat în diferite arii, de la manifestări, relaţiile cu ceilalţi, vindecări, business și celelalte arii importante ale vieții.

Meditație de intrare în starea theta -
de Vianna Stibal

Cărți scrise de Vianna Stibal


1. Theta Healing. Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu 

2. Metoda avansată de Terapie Teta. Strunirea puterii Realităţii a Tot-ceea-ce-există

3. Terapia Teta – Boli şi afecţiuni

4. Cele şapte planuri ale existenţei. Filozofia care stă la baza tehnicii de Terapie Teta

ThetaHealing® și ThetaHealer® sunt mărci comerciale înregistrate ale THInK la www.thetahealing.com.

Pentru a afla mai multe despre tehnica ThetaHealing, vizitați www.thetahealing.com