Ce este tehnica ThetaHealing®?


187 țări 9 cărți ● 500.000 studenți ● 47 limbi 

Tehnica ThetaHealing® sau vindecarea prin unde theta este o tehnică ce a fost creată prin inspiraţie divină de către Vianna Stibal în 1995, în timpul propriei sale călătorii înapoi la sănătate.

Cartea sa originală detaliază călătoria  personală de vindecare și legătura ei cu Creatorul folosind tehnica aceasta de meditație.

Tehnica ThetaHealing® este o tehnică de meditație care ajuta la atingerea armoniei în mintea, trupul și spiritul nostru pentru a crea o viață mai bună, prin esența pură a iubirii.

Tehnica ThetaHealing® este o rugăciune concentrată asupra Creatorului și îţi permite să îţi antrenezi mintea, corpul și spiritul pentru a elimina convingerile limitative și a trăi viața cu gânduri pozitive, dezvoltând virtuți și calități în tot ceea ce facem.

Prin meditație și rugăciune, tehnica ThetaHealing creează un stil de viață pozitiv.

Tehnica ThetaHealing® poate să fie utilizată împreună cu medicina convențională. Tehnica te învață cum să folosești propria intuiție naturală, bazându-se pe iubirea necondiționată a Creatorului de a face "muncă" reală.

Credem că prin rugăciune focalizată, folosind undele cerebrale theta și delta (ce încorporează fizică și fizica cuantică), poţi, de fapt, să fii martor la Creatorul A Tot Ceea Ce Este care crează o stare fizică și emoțională instantanee de bine.

Am aflat că prin tehnica ThetaHealing® abilitățile intuitive pot fi folosite pentru a provoca schimbări spontane și bunăstare fizică și emoțională.

În prezent, Vianna, împreună cu familia sa formează echipa THInK și lucrează împreună în toate departamentele pentru a ajuta compania să se dezvolte și să se extindă.

O perspectivă personală...


Din punct de vedere ştiinţific, tehnica ThetaHealing® ne ajută să ne comutăm prin meditație creierul de pe frecvenţa beta, unde funcţionăm în mod normal zi de zi, în frecvența theta a creierului, unde avem acces la subcoșntientul nostru şi unde putem face modificări, ca şi când am şterge programe din calculator şi am instala altele noi. Putem manifesta şi ne putem vindeca fizic sau emoţional.

Din punct de vedere spiritual, tehnica ThetaHealing® ne ajută să ne conectăm la Dumnezeu (Inteligența Universală, Divinitatea, Creatorul, etc.) şi să îi permitem să facă modificări pozitive în viaţa noastră, pornind de la premisa ca orice este posibil.

Din punct de vedere energetic, cu ajutorul tehnicii ThetaHealing® ne conectăm cu planul cel mai înalt al creaţiei care este energie pură din care sunt create toate, atomii, protonii și neutronii, iar de acolo creăm/recream realitatea aşa cum ne-o dorim.

Din punct de vedere emotional, tehnica ne ajută să ne debarasăm rapid de emotiile de vibratie joasă și să ne conectăm la iubire necondiționată care este "materia primă" din care suntem cu toții concepuți.


Cum pot să învăț tehnica 
ThetaHealing®?


Tehnica se poate învăţa prin participarea la cursurile ThetaHealing® predate de către instructori autorizaţi THInK, THETA HEALING® INSTITUTE OF KNOWLEDGE USA, în întreaga lume, aşa cum suntem noi.

Cursurile au loc fizic sau online și sunt 75% practice.

După finalizarea cursului de bază eşti practicant în tehnica thetahealing, iar asta înseamnă că ai învăţat te conectezi la starea theta, să faci săpări în subconștient pentru a identifica și modifica programe limitative şi stii să foloseşti această tehnică pentru tine însuţi la nivel de bază.

Următorul nivel oferă posibilitatea de a te perfecționa în a lucra cu tehnica pentru îmbunătățirea oricărui aspect al vieții tale. În plus, dacă dorești, poți deveni terapeut ThetaHealing® (după absolvirea cursului bază, avansat, dig deeper, tu și Creatorul), iar asta înseamnă că vei putea lucra atât cu tine, cât şi cu alţi oameni în stare theta pentru a-i ajuta să înlăture blocaje, frici, convingeri limitative etc.

Acesta lucru poate fi un bun prilej de a aprofunda tehnica şi a ajuta persoane apropiate, prieteni, familie, dar asta poate însemna şi un nou drum în viaţă pentru tine.


Dacă deja este terapeut, coach, consultant sau foloseşti o altă formă de vindecare/ajutor/susținere cu alții, învăţăturile tehnicii theta îţi vor fi utile pentru a îmbunătăţi rezultatele cu clienţii.


Pe lângă cursul de bază, cursul avansat şi dig deeper care reprezintă fundamentele lucrului în theta, curricula thetahealing conţine o mulţime de alte cursuri tematice care te ajuta să abordezi diferite arii ale vieții în mod punctual, de la aspectul financiar, relatia de cuplu, relaţiile cu ceilalţi, vindecări fizice, business și celelalte arii importante ale vieții.


Mini-curs introductiv cu Vianna Stiban - fondatoarea tehnicii  
ThetaHealing®

Durată: 35 minute
Cost: gratuit, după crearea unui cont pe site-ul oficial.

La ce mă pot aștepta la acest curs?

În cursul "Creați-vă propria realitate", Vianna va discuta despre beneficiile acestei tehnici puternice și despre cum puteți aplica ThetaHealing în viața voastră pentru a crea schimbări de durată și pozitive.

~Manifestă viața pe care ți-o dorești
~Descoperă de unde vin convingerile tale
~Înțelege-ți conexiunile sufletului pereche

Meditație de intrare în starea theta -
de Vianna Stibal

Cărți scrise de Vianna Stibal


Recomandrea este ca înainte de participarea la primul curs de bază, cursanții să citească cartea de bază, care este inclusă în costul cursului (valabil doar pentru participarea în sală de clasă).

În limba română:

 Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu.

  Strunirea puterii Realităţii a Tot-ceea-ce-există.

Tratarea bolilor și afecțiunilor de la A la Z prin terapia teta.

 Filozofia care stă la baza tehnicii de Terapie Teta.

Cum să îți resetezi mintea subconștientă în scopul vindecării interioare profunde.

 Cunoașterea de sine te ajută să îți cunoști mai bine Creatorul. Cunoașterea Creatorului te ajută să devii nelimitat. 

În limba engleză:

 Pentru găsirea greutății optime și armonizarea cu un ritm de viață ideal.

Găsirea sufletului pereche cu tehnica ThetaHealing®.

The Love Story that Created the Healing Modality ThetaHealing®.


ThetaHealing® și ThetaHealer® sunt mărci comerciale înregistrate ale THInK la www.thetahealing.com.

Pentru a afla mai multe despre tehnica ThetaHealing, vizitați www.thetahealing.com

Cursuri Theathealing® disponibile la MINDSPA