Suntem Ioana Neamţu şi Bogdan Gherman,


 Fondatorii MINDSPA
INSTRUCTORI AUTORIZAŢI THETAHEALING®, TERAPEUŢI ȘI ANTREPRENORI.

Bine te-am găsit, 
Nu am crezut niciodată ca voi ajunge să fac altceva decât antreprenoriat, însă ... ce ți-e scris....
Mai jos povestesc ce s-a întâmplat, de ce predăm theta și credem că e atât de faină încât merită să afli de ea.

DESPRE NOI

Lucrăm fiecare cu această tehnică din 2014 (Ioana) şi 2012 (Bogdan) încoace, zi de zi, iar până în acest moment am aplicat-o în toate aspectele vieţii sub diferite forme: în relaţia cu banii, pentru vindecări emoţionale şi fizice, în relaţia de cuplu sau cu ceilalţi oameni, pentru înlăturarea de frici şi tipare limitative, pentru manifestări, pentru dezvoltarea firmei şi multe altele.

Ne face mare plăcere să împărtăşim cum îţi poţi uşura viaţa folosind tehnica thetahealing.

Dar înainte de asta, iată cum a început totul:

Ioana Neamțu & Bogdan Gherman
Terapeuţi şi instructori Theta
Healing

Cum am ajuns să practicăm și să predăm theta?


Acum 10 ani am început afacerea care astăzi se numeşte Intensa Training & Events, eram foarte tânără şi ştiam că ține doar de mine să reuşesc aşa că m-am “aruncat”.
Nu bănuiam ce o să urmeze :)

Observam că atrag tot felul situaţii neplăcute cu unii clienţi, cu plăti, incidente mai mici sau mai mari, de multe ori aceleaşi, dar ce să fac să scap de ele?

Am acceptat 100% că eu sunt responsabilă aşa că a trebui să mă apuc rezolv cumva tot ce nu-mi plăcea că se întâmplă în viaţa mea şi mai ales în firmă. Am încercat diferite metode clasice ca și business coaching, modalități excelente de altfel pe care le folosim în prezent, dar simțeam că ceva lipsește...

Atunci l-am cunoscut pe Bogdan care mi-a spus în stilul lui detaşat:
-Știi, există o tehnică ușoară care te poate ajuta.
-Eu am încercat deja toate tehnicile, mă gândeam, ce ar putea fi?  (eram participantul nr. 1 la toate evenimentele de dezvoltare personală și profesională din Cluj şi încercasem de toate). Cine se crede omul ăsta?!  
Dar am încercat şi.....iată ce s-a întâmplat :)

Când ceva nu era bine în firmă, îl sunam pe Bogdan să mergem la o plimbare în parc. Acolo, eu îi spuneam ofurile, iar el mă întreba
- Vrei să nu mai simţi aşa?
- DA!
- Şi povesteşte-mi cum ai vrea să fie în schimb.

...Şi....minune! După întâlnirea noastră mă simţeam foarte bine, eliberată, veselă şi cu bateriile încărcate.
Iar partea cea mai bună era că situaţiile respective nu se mai repetau niciodată.

Aşa că am început să mă interesez ce face el acolo mai exact şi aşa am ajuns la cursurile de theta :) Asta era în anul 2014.

Urma să aflu în curând că plimbările cu el în parc erau adevărate şedinţe de terapie thetahealing în care el mă asculta, îmi scotea programele limitative pe care le identifica şi apoi îmi instala programe noi, benefice, direct în subconştient. (bineînţeles, cu acordul meu implicit).
În 2016, de ziua mea, ...

... am plecat amândoi la Atena să ne certificăm ca şi instructori Theta healing® pentru că funcţiona atât de bine şi de uşor încât nu puteam ţine numai pentru noi.
Aşa că am început să îi ajutăm şi pe ceilalţi prin cursuri, grupuri de lucru şi şedinţe de terapie. 

Între timp am devenit parteneri în firmă şi în viaţă, iar afacerea s-a dezvoltat invers proporţional cu fricile şi programele limitative pe care le schimbam.

Dacă la începutul nu se muta nici un creion fără confirmarea mea, în prezent firma funcţionează fără mine, iar eu am libertatea de a mă implica doar dacă, când şi cum îmi place.

Iar acum ştiu că acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu începeam să lucrez la mindsetul meu, indiferent ce tehnici ultra-performante de business aplicam.

Pentru mine provocarea a fost firma și relația cu banii, dar pentru alţii poate fi vorba de starea de sănătate, de relaţii sau de sensul vieţii.

Indiferent ce ar fi, tehnica thetahealing® ofertă o metodologie de sortare şi transformare programelor limitative din subconștient, astfel încât să ne susţină în îndeplinirea scopurilor noastre. În plus, este o oportunitatea excelentă de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă şi de a face loc unei soluţii neaşteptat de uşoare.

În acest moment, ne împărțim atenția între Intensa, MINDSPA și câteva noi proiecte antreprenoriale foooarte interesante.
To be continued...Certificari ThetaHealing®

Certificările noastre din perioada 2012-2022:

Care este cea mai mare provocare a ta în acest moment?

Cum ar fi să te eliberezi de limitări și să obții împlinire în toate ariile vieții?

 Orice problemă are la bază un tipar limitator aflat în subconștient. Te invităm să testezi terapia ThetaHealing® printr-o ședință  1 la 1 sau un curs de bază.
Simplu, eficient, definitiv.