Suntem Ioana Neamţu şi Bogdan Gherman,


 Fondatorii MINDSPA
INSTRUCTORI AUTORIZAŢI THETAHEALING®, TERAPEUŢI ȘI ANTREPRENORI.

Bine te-am găsit, 
Nu am crezut niciodată ca voi ajunge să fac altceva decât antreprenoriat, însă ... ce ți-e scris... știi tu continuarea :)
Mai jos povestesc ce s-a întâmplat, de ce predăm theta și credem că e atât de faină încât merită să afli de ea.

DESPRE NOI

Lucrăm fiecare cu această tehnică din 2014 (Ioana) şi 2012 (Bogdan) încoace, zi de zi, iar până în acest moment am aplicat-o în toate aspectele vieţii sub diferite forme: în relaţia cu banii, pentru vindecări emoţionale şi fizice, în relaţia de cuplu sau cu ceilalţi oameni, pentru înlăturarea de frici şi tipare limitative, pentru manifestări, pentru dezvoltarea firmei şi multe altele.

Ne face mare plăcere să îţi împărtăşim şi ţie cum îţi poţi uşura viaţă folosind tehnica thetahealing. 

Dar înainte de asta, iată cum a început totul:

Ioana Neamțu & Bogdan Gherman
Terapeuţi şi instructori Theta
Healing

Cum am ajuns să practicăm și să predăm theta?


Acum mai bine de 6 ani am început afacerea care astăzi se numeşte Intensa Training & Events, eram tânără (22 ani) şi ştiam că tine doar de mine să reuşesc aşa că m-am “aruncat”.
Nu banuiam ce o să urmeze :)

Observam că atrag tot felul situaţii neplăcute cu unii clienţi, cu plăti, incidente mai mici sau mai mari, de multe ori aceleaşi, dar ce să fac să scap de ele?
 Am acceptat 100% că eu sunt responsabilă aşa că a trebui să mă apuc rezolv cumva tot ce nu-mi plăcea că se întâmplă în viaţa mea şi mai ales în firmă.

 Atunci l-am cunoscut pe Bogdan care mi-a spus în stilul lui detaşat:
-Stii, există o tehnică ușoară care te poate ajuta.
-Eu am încercat deja toate tehnicile, mă gândeam eu, ce ar putea fi?  (eram participantul nr. 1 la toate evenimentele de dezvoltare personală și profesională din Cluj şi încercasem de toate). Cine se crede omul ăsta?!  

Dar am încercat şi.....iată ce s-a întâmplat :)

Când ceva nu era bine în firmă, îl sunăm pe Bogdan să mergem la o plimbare în parc. Acolo, eu îi spuneam ofurile, iar el mă întreba "Vrei să nu mai simţi aşa?" DA! "Şi povesteşte-mi cum ai vrea să fie în schimb."...Şi....minune! După întâlnirea noastră mă simţeam foarte bine, eliberată, veselă şi cu bateriile încărcate.

Şi partea cea mai bună era că situaţiile respective nu se mai repetau niciodată.

Aşa că am început să mă interesez ce face el acolo mai exact şi aşa am ajuns la cursurile de theta :) Asta era în anul 2014.

Urma să aflu în curând că plimbările cu el în parc erau adevărate şedinţe de terapie thetahealing în care el mă asculta, îmi scotea programele limitative pe care le identifica şi apoi îmi instala programe noi direct în subconştient. (bineînţeles, cu acordul meu).
În 2016, de ziua mea, ...

... am plecat amândoi la Atena şi ne-am certificat ca şi instructori Theta healing® pentru că funcţiona atât de bine şi de uşor încât nu puteam ţine numai pentru noi.
Aşa că am început să îi ajutăm şi pe ceilalţi prin cursuri, grupuri de lucru şi şedinţe de terapie. 

Între timp am devenit parteneri în firmă (şi în viaţă), iar afacerea s-a dezvoltat invers proporţional cu fricile şi programele limitative pe care le eliminam.

Dacă la începutul nu se muta nici un creion fără confirmarea mea, în prezent firma funcţionează fără mine, iar eu am libertatea de a mă implica doar dacă, când şi cum îmi place. ​

 Iar acum ştiu că acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu începeam să lucrez la mindsetul meu, indiferent ce tehnici ultra-performante de business aplicam. (Ca și paranteză, cred ca orice consultant de business va considera reusita mea o anomalie, ceva ieșit din tipare care nu este teoretic posibil).

Pentru mine provocarea a fost firma si relația cu banii, dar pentru alţii poate fi vorba de starea de sănătate, de relaţia de cuplu sau de sensul vieţii.

Indiferent ce ar fi, tehnica thetahealing este o oportunitatea excelentă de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă şi de a face loc unei unei soluţii neaşteptat de uşoare.

În acest moment, ne împărțim atenția între Intensa, MINDSPA și câteva noi proiecte antreprenoriale foooarte interesante.
To be continued...


Care este cea mai mare provocare a ta în acest moment?

Cum ar fi să te eliberezi de limitări și să obții împlinire în toate ariile vieții?

 Orice problemă are la bază un tipar limitator aflat în subconștient. Te invităm să testezi terapia ThetaHealing® printr-o ședință  1 la 1.
Simplu, eficient, definitiv.