Disclaimer

"Să nu crezi nimic
Indiferent unde ai fi citit-o,  
Sau cine ar fi spus-o
Nici măcar dacă eu aş fi spus-o, 
Decât dacă se potriveşte cu propriile tale motivaţii
Şi bunul tău simţ."

Buddha

Toate informațiile de pe acest site ar trebui utilizate doar ca ghid. Punctele de vedere formulate, ca şi sugestiile şi trimiterile oferite se întemeiază pe experienţa personală dobândită de autori şi sunt destinate în exclusivitate studiului şi cercetării individuale.

Informațiile conținute în acest site web și serviciile furnizate nu vizează diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricărei probleme fizice, emoţionale, economice, legale sau de altă natură. Autorii nu oferă sfaturi medicale, iar informaţiile din acest material nu trebuie folosite ca şi substitut pentru sfaturile medicale profesioniste.

Intenţia autorilor este de a oferi informaţii de natura generală, menite să vă ajute de-a lungul procesului de căutare a bunăstării fizice, emoţionale sau spirituale.

Dacă doriţi să aplicaţi informaţiile primite prin intermediul acestui website sau a serviciilor oferite, autorii nu îşi asumă răspunderea pentru hotărârile pe care le veţi lua, nici pentru acţiunile pe care le veţi întreprinde sau pentru consecinţele care decurg din acestea.

Asumaţi-vă răspunderea pentru propria persoană. Căutaţi adevărul! Veţi fi mult mai fericiţi.

Data intrării în vigoare: august 2018

Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să luaţi legătura cu noi pe e-mail la office@mindspa.ro sau să ne sunați direct la +4 (0) 745 522 136 și vă răspundem cu plăcere.