Disclaimer

"Să nu crezi nimic
Indiferent unde ai fi citit-o,  
Sau cine ar fi spus-o
Nici măcar dacă eu aş fi spus-o, 
Decât dacă se potriveşte cu propriile tale motivaţii
Şi bunul tău simţ."

Buddha

Toate informațiile de pe acest site reprezintă opiniile şi experienţele autorilor şi ale fondatorilor THInK® USA şi ar trebui folosite doar ca ghid informativ și educațional.

Serviciile, seminariile și materialele de marketing nu sunt menite să înlocuiască sfaturile unui furnizor medical calificat. De asemenea, metodele propuse nu sunt recomandate a fi folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice problemă de sănătate. Informațiile conținute aici și serviciile oferite sunt destinate să funcţioneze ca sprijin în medicina alopată (modernă), aducând o perspectivă holistică. Medicina holistică tratează omul ca întreg – la nivel fizic, energetic, emoţional, mental şi spiritual si este un sprijin excelent în vindecare.

Deşi vindecare fizică, emoţională sau de altă natură pot apărea ca urmare a practicilor propuse, acestea nu sunt garantate şi revin în responsabilitatea utilizatorului.

Dacă doriţi să aplicaţi informaţiile primite prin intermediul acestui website sau a serviciilor oferite, autorii nu îşi asumă răspunderea pentru hotărârile pe care le veţi lua, nici pentru acţiunile pe care le veţi întreprinde sau pentru consecinţele care decurg din acestea.

Filosofia MINDSPA este să-i instruiască pe alții să obțină o viață mai bună prin esența pură a iubirii. Această tehnică ne permite să lucrăm cu Creatorul pentru a ajuta la atingerea armoniei în mintea, trupul și spiritul nostru într-un mod perfect compatibil cu medicina şi orice altă cunoaştere sau religie, iar rezultatele vor fi diferite pentru fiecare persoană în parte.

Rămâneţi cu inima şi mintea deschisă. Orice este posibil atunci când crezi.

UPDATE: mai 2022.

Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să luaţi legătura cu noi pe e-mail la office@mindspa.ro sau să ne sunați direct la +4 (0) 745 522 136 și vă răspundem cu plăcere.